Втратили будинок та рідну людину. Подружжя Гордійчуків, з села Вельбівне, що на Острожчині, виховує четверо дітей, двоє з яких неповнолітні. Нині усі - опинились без даху над головою через пожежу. Тож тепер родина потребує допомоги від небайдужих. Більше розповість Дмитро Тригубець.

Іринка Гордійчук. Дівчинці лише дев'ять. Разом з мамою Наталею на подвір'ї власного будинку. Від якого нічого не залишилось, після нещодавньої пожежі. Попри юний вік Іринка, не дає мамі впадати у відчай.

На момент пожежі, дітей та матері вдома не було. Лише чоловік Микола разом братом. Власник оселі пригадує, коли прокинувся - брата, який жив разом з ними, було вже не врятувати. Полум'я охопило усю оселю.

Причина займання - пічне опалення. Микола пригадує, тріщин в конструкції не було. Тож на його думку, через відкрите вікно у печі - вогонь перекинувся на легкозаймисті, домашні речі.

Сім'я у скруті. Їх тимчасово прихистили небайдужі. Однак, речі домашнього вжитку, одяг та техніку вже не повернути. Подружжя Гордійчуків виховує четверо дітей. Двоє старших - живуть окремо. А Іринка та 13-ти річний Дмитрик разом з батьками. Хлопчик бореться з тяжкими хворобами. Зокрема, з вродженою вадою серця та розумовою відсталістю. Тож потребує постійного та дороговартісного лікування.

Не постраждало лише господарство. Тримають тут курей, свиней та корову. Обійстя охороняє пес Барбос.

Втім, не чотирилапими єдиними. Дівчинка, веде нас знайомитись з своїми пернатими друзями.

З тимчасовим прихистком родині допомогла рідня та старостат села Вельбівне, Острозької територіальної громади, де вони і мешкають. Втім, аби облаштувати побут та лікувати хворого сина, цього не достатньо. Допомогти сім'ї, яка опинилась у складних життєвих обставинах, ви можете за реквізитами:

Номер картки: 4149499997887961

Номер телефону: 0989265591 Гордійчук Наталія Євгенівна

Читайте також: Рівнян просять допомогти плести "кікімори" (ВІДЕО)