Заступником начальника — начальником слідчого управління ГУНП в Рівненській області стала полковник поліції Інна Анатоліївна Власова. Сьогодні, 26 січня, працівникам слідчого управління її представив керівник поліції Рівненщини Олександр Ганжа.

«Інна Анатолівна має достатній досвід роботи у слідчих підрозділах, — зауважив Олександр Ганжа. — На сьогодні всі ми маємо працювати як одна єдина команда, бо дуже багато маємо питань, зумовлених війною. Це стосується не тільки зовнішнього, а й внутрішнього ворога. Тому і пріоритетне завдання і для блоку кримінальної поліції, і для слідства — розкриття злочинів, пов’язаних із війною, зокрема скоєних із використанням зброї, незаконним її обігом, а також наркозлочинів. Звісно, що із врахуванням специфіки регіону, повинні максимально приділити увагу розкриттю кримінальним правопорушенням у сфері довкілля».

Інна Власова до цього часу обіймала посаду заступника начальника управління – начальника відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області.

«Ціную те, коли кожен на своєму місці, віддається роботі, особливо в умовах війни, — звернулася до підлеглих нова керівниця слідства. — Буду підтримувати всі ті напрацювання, що маєте. Мої двері відкриті для вас у будь-який час. Зі свого боку теж надіюся на вашу підтримку та допомогу».

Інна Власова на службі в органах внутрішніх справ — 17 років. Пройшла шлях від дізнавача до заступника начальника відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи у Київській та Одеській областях.

Попередній начальник слідства Руслан Буткевич продовжить службу заступником начальника слідчого управління поліції Рівненщини. 

Нагадаємо, нещодавно, 13 січня, Головне управління Нацполіції в Рівненській області очолив полковник поліції Олександр Ганжа. Його попередник Олексій Камишанський надалі буде проходити службу в центральному апараті Нацполіції.

 

За інформацією пресслужби поліції Рівненщини.

Читайте також: На Рівненщині ув'язнені займалися інтернет-шахрайством