Голова Нацполіції Ігор Клименко представив нового керівника поліції Рівненщини

Головне управління Нацполіції в Рівненській області очолив полковник поліції Олександр Ганжа.

Представлення відбулося сьогодні, 13 січня, за участю керівників Рівненської обласної військової адміністрації, облради та силових структур.

Перед офіційним представленням нового керівника поліції Рівненщини присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у війні з російським агресором.

Ігор Клименко подякував за майже трирічну роботу на чолі поліції Рівненщини Олексієві Камишанському, який надалі буде проходити службу в центральному апараті Нацполіції та зачитав наказ про призначення начальником Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олександра Ганжі, який до цього був заступником начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області.

«Ми маємо зробити все необхідне, аби кожен громадянин почувався у безпеці. Це стосується не тільки основного фронту, який знаходиться на сході нашої держави, а й внутрішнього, де ми повинні максимально докладати зусиль для нашої Перемоги. Тож Національна поліція у такий важкий для країни час має у повному обсязі виконувати свої функції, аби виправдати уже отриманий кредит довіри наших громадян», — звернувся до колективу поліції Рівненщини Ігор Клименко.

Олександр Ганжа висловив вдячність за довіру і можливість очолити ГУНП в Рівненській області:

«Служити і захищати - це основні правила та основні слова кожного поліцейського. Це честь, гідність та небайдужість. Ми з вами будемо рухатися вперед, берегтимемо здобутки та досягнення, а також реалізовувати розпочаті напрацювання. Для нас головне — безпека і довіра громадян, тож ми працюватимемо над виконанням цього завдання».

Як зауважив керівник обласної військової адміністрації Віталій Коваль, поліція Рівненщини стала відкритішою та налагодила діалог із суспільством, тож рейтинг довіри до поліцейських лише зростатиме.

Наостанок Олексій Камишанський подякував керівництву Нацполіції, обласної військової адміністрації та колегам із правоохоронних органів за всебічну підтримку, а кожному поліцейському — за командну роботу.

Олексій Камишанський

За інформацією пресслужби поліції РІвненщини.

Читайте також: Добровольці, які стали на захист країни, вважатимуться ветеранами війни