Протягом останній трьох років в Привільненській громаді облаштовано 7 твердопаливних котелень для обігріву приміщень Привільненської, Молодавської, Іваннівської,Бортницької шкіл та приміщень Молодавського дитсадку та ФАПу.

 Про це повідомили у Привільненській громаді у Фейсбук.

"Облаштовано котельні для обігріву старостинських офісів, де також розміщені ФАПи, бібліотеки. Відновлено опалення клубу в селі Кривуха.Для підтримки відповідного температурного режиму в закладах та установах та безперебійної роботи твердопаливних котлів громадою закуплено генератори електричного струму", - йдеться у повідомленні.

Наразі завершуються роботи з облаштування ангарів для зберігання твердого палива на територіях Іваннівської гімназії та філії Привільненського ліцею у с.Бортниця.

"Проведена громадою робота з переведення котелень на альтернативні види палива суттєво зменшила видатки місцевого бюджету, адже нині для обігріву приміщень використовуються дрова, що були отриманні в результаті розчищення територій громади (в т.ч.кладовищ), тюкована солома, щепа, торфобрикет тощо", - додали у Привільненській громаді.

Читайте також: Екстрені відключення електроенергії на Рівненщині скасовують