Одна з них виявилась ученицею 9-ого класу, а в її подруги, яка вже досягла 18-ти років, медики діагностували цілий букет венеричних захворювань. Шукати дівчат почали коли до міліції звернулась мешканка села Городок Рівненського району – вона повідомила, що її 15-річна донька вже другий день не з’являється вдома.

У знайомих та друзів дівчина не ночувала. Знайшли її лиш під вечір – завдяки мобільному телефону. Сигнал мобільного привів правоохоронців до будинку на вулиці Чорновола у Рівному. Тут в одній з квартир і виявили втікачку. Разом з нею знаходилась її 18-річна подруга та троє дорослих чоловіків. Компанія, кажуть у міліції, гуляла весело, не забуваючи про алкоголь. 15-річна школярка також була напідпитку. За це на її дорослих знайомих правоохоронці склали адмінпротоколи – за доведення неповнолітньої особи до стану сп’яніння. Не забули і про матір дівчини – вона заплатить штраф за неналежне виховання дитини.

В інтимні стосунки з неповнолітньою чоловіки не вступали, - встановили медики, а от в її подруги – справжній букет, щоправда, неквітковий.

Школярка, яку шукала міліція, каже, що з дому не втікала, а поїхала до Рівного погуляти. Тут затрималась і потрапила в гості.

Ці гостини школярка має запам’ятати надовго. Тепер вона – на особливому профілактичному рахунку у правоохоронців, а до її батьків тепер час від часу навідуватимуться дільничні інспектори. Щоб подібні історія більше не повторилась.