Паралізована робота закладу та перекритий рух автомобільного транспорту. У Рівному надійшло повідомлення про замінування діагностичного центру. Персонал та відвідувачів евакуювали - обстеження приміщення тривало близько двох годин. Подробиці - дивіться далі у сюжеті.

Обласний діагностичний центр у Рівному заміновано. Повідомлення про закладену вибухівку надійшло близько 11 години. На місце виїхали усі екстрені служби. Поліцейські перекрили рух вулицею для автомобільного транспорту та пішоходів.

Повідомив про ймовірне замінування головний лікар Рівненського обласного лікувально-діагностичного центру Роман Шустик. Розповів, що невідомий надіслав листа на електронну пошту - про наявність бомби, яка може вибухнути впродовж 72-ох годин.

Поки вибухотехніки та кінологи обстежують приміщення. Рятувальники евакуювали близько 700 відвідувачів та працівників центру.

Перевірка тривала близько двох годин. Як наслідок, повідомлення про замінування не підтвердилось. Для обласного центру, з початком повномасштабного вторгнення це - не рідкість. Як правило, їхня мета: посіяти паніку та паралізувати роботу критичної інфраструктури.

 Читайте також: На Дубенщині двоє молодиків після гостин поїхали додому на краденому мікроавтобусі (ФОТО)