Багато квітів, фонтанів та пам'яток. Саме таким Рівне побачили переселенці, які приїхали сюди з інших регіонів України. Люди фотографували місця, які їм сподобались в обласному центрі. Сьогодні з даних світлин, відкрилась виставка. Яке місто Рівне очима переселенців, дивіться далі у сюжеті.

 У Рівному відкрилась фото-виставка "Рівне очима рідних незнайомців". До акції долучилось 15 внутрішньо-переселених осіб. Організаторам акції надіслали більше ста фотографій. З них відібрали 46 світлин, які презентували тут. Вимушені переселенці демонструють свій погляд на Рівне.

Внаслідок почутих історій внутрішньо-переселених осіб, Галина Бойко вирішила організувати акцію і показати рівнянам як переселенці бачать Рівне.

Ірина працює в Харкіському художньому музеї. Нині вимушено проживає у Рівному. Жінка вирішила теж прийняти участь у акції, каже Рівне стало для неї другим домом і за місяці перебування тут відчуває себе на 90% рівнянкою. Окрім участі у фотовиставці, Ірина відвідує курси української мови. Каже, розмовляти українською мовою це теж підтримка української армії.

Більше про це - в сюжеті.