Піде чи залишиться? Мова про депутата Рівненської обласної ради Олександра Данильчука, який після резонансної ДТП заявив, що складає мандат обранця. Втіт, він і нині там. Олександр Данильчук продовжує відвідувати засідання сесій, ба більше його виборці буцімто просять, аби він залишився.

 Чоловік, який називає себе царем в області Олександр Данильчук - ексголова Рівненської облради, а нині чинний депутат. У травні він та рівненська журналістка Ольга Ферар спричинили невелику аварію. Після розголосу та резонансу Олександр Данильчук заявив, що складає мандат депутата та йде з облради. Втім, з того часу минуло кілька засідань, а Олександр Данильчук все ще залишається на депутатському місці. Ми запитали в самопроголошеного царя чи не змінилася його позиція і він все ще хоче скласти повноваження депутата.

Виборці про яких говорить Олександр Данильчук це 1862 людини з Березнівщини чиї підписи збирала депутатка Березнівської міської ради від партії «Сила і честь» Лариса Жук. Ми зв'язалися з директоркою Бистрицької школи, аби та прокоментувала свою ініціативу і чи не обумовлена вона тим, що Олександр Данильчук представляє ту ж саму партію що і вона.

Більше про це - дивіться у сюжеті.