У маршрутках міста та області незабаром зросте плата за проїзд. Першими стартували здолбунівські маршрутки. Замість 23-трьох гривень, тепер пасажирам доведеться заплатити 29. Фахівці кажуть, здорожчання на інших напрямках не уникнути. Вже навіть провели розрахунок нових тарифів. Про враження пасажирів, розповість Дмитро Тригубець.

 Найближчим часом ціна проїзду у транспорті обласного та міжміського сполучення зросте. Першими підняли ціну перевізники маршруту Рівне-Здолбунів: якщо раніше вона становила 23 гривні, відтепер - 29. Пасажири до цього віднеслись з розумінням. Кажуть, нині це закономірно.

Закономірно, що виросла ціна на проїзд і до інших населених пунктів: дістатись Квасилова відтепер на 5 гривень дорожче. На дві гривні виросла ціна проїзду в межах населеного пункту. Водії кажуть, ціна на паливо неєдина проблема.

Через зменшення пасажиропотоку перевізники обмежили і кількість рейсів. Пасажири кажуть, нині чекати доводиться дещо довше.

Сьогодні, 16 травня на інших приміських маршрутах підвищення ціни не було. Проте начальник обласного управління транспорту каже, це питання часу. Адже нині перевізники передають свої розрахунки до обласної адміністрації. За його словами, збільшення вартості проїзду тимчасове: йдеться про три місяці.

Щодо збільшення вартості проїзду у міських маршрутках до 14 гривень: це питання ще обговорюється. Розмір плати переглянуть, після того як перевізники передадуть свої розрахунки у міське управління.

 Читайте також: Медичні підприємства Рівненщини допоможуть Луганському медуніверситету приміщеннями та лікувальною базою