Пані Валентина показує свою придбану квартиру в житловому комплексі "Олімп". Каже обирала довго, дивилася у різних кооперативах, втім зупинилася на цьому.

Нині, комплекс на завершальній стадії будівництва. Пан Тарас тут купив квартиру ще в попереднього забудовника, який не виконав жодного зі своїх зобов'язань. Втім, на щастя, "Олімп" перекупив комплекс та привів усе до ладу, каже власник квартири.

На жаль, війна внесла свої корективи. І з 24 лютого роботи призупинились. Втім, вже за тиждень за розпорядженням військової адміністрації будівництво відновили.

Нині, тут залишилось облаштувати благоустрій прилеглої території будинку, вчепити газові котли і завершити фасад комерційного приміщення.

В будинку налічується 147 квартир. До продажу залишилось близько двадцяти, а також комерційні приміщення. ЖК "Олімп" розташований на вулиці Павлюченка 16Б, в районі Боярки. Щоб проконсультуватися з приводу придбання квартири, можна підійти на центр продажу, або ж замовити консультацію на сайті, або зателефонувати за номером 096 188 18 89.