Убив брата. У Рівному застілля переросло у трагедію. Рідні чоловіки конфліктували часто. Однак, чергова суперечка закінчилась фатально. Одного з братів, 44-річного чоловіка, знайшли мертвим у власному будинку із численними ножовими пораненнями. Поліція затримала підозрюваного у вбивстві. Через що конфліктували брати та що про них кажуть сусіди - дізнавалася Анастасія Ковальчук.

Убив рідного брата. Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка. 44-річного рівнянина у його ж оселі знайшли мертвим із численними ножовими пораненнями. За версією слідства, це, ймовірно, зробив його брат. Вони мешкали разом в будинку на вулиці Федьковича у Рівному. Сусідів така новина ошелешила.

Пані Марія живе через один будинок. Розповідає, чоловіки часто сварилися. Одного разу довелося навіть розбороняти їх.

У братів частенько збиралися охочі хильнути оковитої, алкоголем зловживали і обоє братів, каже сусідка. І ба більше, молодший нібито крав гроші у старшого, бо не мав стабільного заробітку. У вбитого пана Миколи є цивільна дружина - Наталія. Цими вихідними вона була у відрядженні. Жінка підтвердила, що її чоловік і справді утримував свого брата. Бо як військовий, мав хорошу пенсію.

За версією Наталії, сусідів та поліції, причиною вбивства став конфлікт під час вживання спиртного. Швидку викликав 39-річний брат Миколи, який, ймовірно, і поранив його ножем.

Шість ножових поранень у груди та живіт. Після таких тілесних ушкоджень 44-річний чоловік помер. Підозрюваному вже обрали запобіжний захід - 60 діб тримання під вартою. Наразі слідство триває. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: "Ніде не працював": у Рівному чоловік убив старшого брата за дорікання