Врятувати та повернути до звичного життя. У 17-річної Ольги Панчук виявили онкологію. Дівчинка сирота, її виховує бабуся. Аби допомогти матеріально та дати надію, студенти медичної академії у Рівному влаштували благодійний ярмарок. На ньому побували і наші журналісти.

У 17-річної Ольги Панчук виявили злоякісне захворювання лімфоїдної тканини. Дівчинку виховує бабуся. Аби допомогти матеріально, студенти медичної академії організували благодійний ярмарок. Власноруч приготували різні смаколики, кошти з продажу яких підуть на життєво необхідні ліки.

Олександра Луцик, студентка третього курсу. Одна з перших, хто відгукнулась на пропозицію адміністрації навчальної установи. У дівчинки з тяжким недугом тут навчається сестра, саме тому спільно з студентською радою хто вдома, а хто в гуртожитку приготували торти, тістечка, печиво та чимало іншого - все, аби дати надію.

У медакадемії про ситуацію стало відомо у вересні. Для бабусі, яка сама виховує двох онук, таке лікування непідйомне. Соціальний педагог навчального закладу каже, зараз Ольга Панчук після трьох тижневих терапій у лікарні врешті отримала змогу повернутись додому.

Наразі дитина лікується у Рівненській обласній клінічній лікарні. Нині вона потребує допомоги небайдужих. Тож, якщо ви маєте бажання зробити свій внесок у мрію 17-річної Ольги Панчук, зробити це можете за реквізитами:

  • бабуся Панчук Галина Петрівна - 4149499134022852

Читайте також: Перейменування Росії та спроба продажу комунального майна: як пройшла сесія Рівненської облради? (ВІДЕО)