Фото ілюстративне
У процесі дорослішання у безлічі дітей виникають проблеми з нормальною роботою травного тракту. Жирна, гостра, незвична їжа для дитини нерідко виявляється проблемою, яка провокує погіршення самопочуття і здоров'я. Багато дітей з народження мають слабкий шлунок, який не в змозі повноцінно перетравлювати важку їжу, а уникнути її прийому часом буває дуже важко. При появі проблем зі шлунком, підшлунковою залозою порятунком може виявитися препарат «Панкреатин» для дітей.

 «Панкреатин» для дітей – універсальний лікарський засіб, прийом якого дозволяє швидко вирішити безліч проблем з травленням і повернути дитині стан здоров'я. При невисокій вартісті препарат відрізняється високою ефективністю і практично не має рівноцінних аналогів, які б давали такий же гідний результат.

Склад і основні властивості препарату

«Панкреатин» містить в своєму складі основну діючу речовину під назвою панкреатин. Потрапляючи в шлункову середу, вона провокує ферментну активність і спрощує для шлунка процес травлення. В якості допоміжних речовин, які присутні в ліках, застосовують: лактозу, діоксид титану, магнію кальцію, гідрокарбонат натрію, діамантовий синій, повідон і інші добавки.

Що стосується ключових властивостей ліки, то «Панкреатин» для дітей відрізняється наступним:

1.     Має в складі ферменти, які беруть участь в процесі травлення: трипсин, ліпаза, хімотрипсин і т.д. Вони допомагають більш повному засвоєнню білків, вуглеводів і жирів, їх всмоктуванню в області тонкого кишечника.

2.     Завдяки наявності спеціальної захисної оболонки, ферменти ліки не активуються в шлунку під впливом соляної кислоти, а потрапляють у кишечник. Вже там вони починають діяти в повну силу, виводячись з організму разом з калом.

Краще не приймати самостійного рішення про прийом препарату, а звернутися до лікаря за консультацією. У деяких випадках компоненти засобу можуть спровокувати у дитини хворобливу реакцію.

Показання до застосування

Ось основні випадки, коли «Панкреатин» для дітей https://apteka-ds.com.ua/product/pankreatyn-dlya-ditey-tabletky-20-sht-005796 здатний надати допомогу хворій дитині:

1.      Диспепсія. Якщо у малюка спостерігається збій в роботі шлунка, розлад травлення, що виражається в болях в животі, нудоті, блювоті, почутті тягаря в шлунку, то препарат може надати допомогу в перетравленні розташованої в ній їжі.

2.      Метеоризм і інша негативна реакція на прийом важкої їжі: незвичних продуктів, занадто жирних або важкоперетравляємих рослинних страв.

3.      Препарат приписують при хронічному панкреатиті, порушенні секреторних функцій підшлункової залози, коли вона не виділяє достатньо ферментів для розкладання їжі.

4.      Різні хронічні і запальні захворювання кишечнику, шлунку, які виражаються в болях, запорах, діареї, метеоризмі.

Також в деяких випадках лікарі рекомендують застосовувати «Панкреатин» без порушень в роботі кишечника, але які потребують поліпшення його функціонування. Показаннями можуть бути: малорухливий спосіб життя, порушення жувальної функції, вимушена іммобілізація.

Протипоказання

Не рекомендується прийом препарату в таких випадках:

•       дитина має підвищену чутливість до панкреатину;

•       наявність хвороби панкреатиту в гострій формі;

•       непереносимість речовини під назвою галактоза;

•       дефіцит лактази в організмі.

«Панкреатин» для дітей – корисний і недорогий препарат, який допомагає переносити труднощі з роботою кишечника набагато простіше!

 

 ОБЕРЕЖНО: САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я
Перед застосуванням лікарського засобу проконсультуйтесь з лікарем