Магазин "Вина світу", що на Гагаріна, 18б приємно дивує рівнян. Адже тут діють не лише щоденні акції та знижки а й привабливі пропозиції навіть для найвибагливішого клієнта. Чим ще здивує цей магазин далі у відео.

Рівнянка Руслана завітала в магазин "Вина світу" що знаходиться на вулиці гагаріна 18б. Вибирає на подарунок ексклюзивне вино. Каже, якщо їй треба придбати недорогий та якісний продукт завжди приходить у цей магазин.

У магазині представлено понад 3500 найменувань спиртних напоїв, серед яких є як елітні, так і напої на кожен день. А ще широкий вибір безалкогольно вина. Проте його смак нічим не відрізняється від вже звичного нам. Така точність досягається шляхом Вакуумної дистиляції, яку придумав Карл Юнг в 1908 році. Метод має на увазі нагрівання напою з використанням вакуумного контейнера, але лише до температури 28 ° С. Це дозволяє видалити з напою етиловий спирт, не руйнуючи його органолептичні властивості.

У Торговому домі “ВИНА СВІТУ” постійно діють акційні пропозиції зокрема: -10%, якщо у вас День народження і щоб Ви встигли підготуватись та відсвяткувати своє свято, знижка починає діяти за три дні до і закінчується через три дні після Дня народження. А ще з 14 вересня по 14 жовтня При купівлі від 6 пляшок різних видів вина або ігристого одним чеком, Ви маєте можливість виграти ящик вина і 2 види сиру МУККО у подарунок.

Крім того у продажі є найсмачніші глінтвейни. Ви можете зайти до нашої винної крамниці і тут для вас зроблять для вас зігріваючий напій. магазин "Вина світу що на Гагаріна 18б працює з 9:00 по 21 годину без перерв та вихідних.