Вона сталась у 2019- му році. Дві автівки зіштовхнулись біля села Малушка, колишнього Березнівського району. Двоє людей загинули. Два роки тривали суди. Водій, Анатолій Зембицький, який спричинив аварію бо виїхав на зустрічного смугу - перебував у СІЗО. 7 вересня йому оголосили вирок. Потерпілі незадоволені. Чому - розкаже Яна Євтушок.

У грудні 2019-го Олена Гук втратила двох близьких людей одразу: чоловіка та товариша сім'ї. Сама ж отримала численні травми та забої, які досі лікує. Трагічний вечір стався у грудні 2019-го. Тоді біля села Малушка водій легковика Анатолій Зембицький виїхав на зустрічну та зіткнувся із мінівеном. Одразу загинув пасажир Олексій Гук. Через декілька днів помер водій Микола Видренко. Обидва транспортні засоби розбиті вщент.

Минуло два роки. Врешті-решт у Березнівсьому районному суді довели провину горе-водія Анатолія Зембицького. Тож Феміда винесла вирок обвинуваченому. А саме 7 років позбавлення волі, та ще три роки без права сідати за кермо.

Донька загиблого Ольга Казка переконана, вже засуджений Анатолій Зембицький свою провину і досі не визнає. Не впевнена і в тому, чи тримання під вартою дасть злочинцю розуміння скоєного вчинку. Тож, рідні поки міркують, чи подаватимуть апеляційну скаргу до суду, задля збільшення вироку горе водію.

Жінка, яка в той вечір, перебувала в автомобілі, Олена Гук обурена тим, що Зембицький на той момент не думав про інших учасників руху. Вважає покарання надто м'яким.

Сім років за гратами. Такий вирок суду. Анатолій Зембицький трохи більше 5 - ти років проведе у в'язниці. Адже частину покарання вже відсидів у СіЗО.

Читайте також: На Рівненщині тітка з племінником намагалися розпиляти болгаркою боєприпас