Ще немовлям Ярослав Табінський, потрапив до будинку-інтернату. Лікарі не давали жодних шансів. Лише прийомні батьки вірили, що хлопчик стане на ноги. І ось, сталося диво. Подолавши тяжку недугу ДЦП, нині досвідчений лікар-реабілітолог створив оздоровчий центр, аби допомагати особливим діткам та дорослим.

В центрі застосовуються надрезультативні методики оздоровлення організму – хіджама та гірудотерапія. Зокрема, наявні вулики-інгалятори, аналогів яких не має ніде в Україні. Комплексний підхід апітерапії включає лікування укусами бджіл, масаж з використанням меду та багато інших процедур.

Маючи великий досвід в реабілітації дітей з діагнозом ДЦП, Ярослав Табінський працює над власним винаходом, який планує запатентувати в скорому часі. Медик зауважив, до методик лікування також входить біомеханічна корекція хребта та тіла, а також лікувальна фізкультура.

Варто зазначити, оздоровчий центр «АТМАН» нещодавно почав співпрацювати з польською клінікою, яка спеціалізується на реабілітації людей після перенесеного інсульту. Це дає змогу переймати досвід зарубіжних провідних спеціалістів в сфері неврології та ділитися своїми напрацюваннями. До слова, лікар впевнений, що поєднавши всі терапії та методики в одне ціле можна створити інноваційну технологію лікування Дитячого Церебрального Паралічу та його різновидів. 

Читайте також: Дощ не завада: як у Рівному відсвяткували День Незалежності