Знову не отримав вирок. Мова йде про водія, який скоїв смертельну ДТП. Сталась вона два роки тому, біля села Малушка. Водій легковика виїхав на зустрічну і зіткнувся з мінівеном. Двоє людей загинули. Сьогодні, у Березнівському суді мали відбутися дебати. Втім, цього не сталося. Чому, розкаже Яна Євтушок.

І досі з болем у серці пані Олена пригадує той трагічний вечір 2019-го. Тоді біля села Малушка водій легковика Анатолій Зембицький виїхав на зустрічну та зіткнувся із мінівеном. Одразу загинув пасажир Олексій Гук. Через декілька днів помер водій Микола Видренко. У дружини загиблого Олени Гук після ДТП діагностували забої та переломи. Обидва транспортні засоби розбиті вщент.

Судова тяганина по смертельній ДТП триває вже близько року. Щоправда, результату від цього - небагато. Чи не щоразу, на засіданнях сторона захисту подає нові й нові клопотання. Відтак, сьогоднішнє засідання - не виняток. Цього разу, обвинувачений Зембицький в усному вигляді заявив про відвід судді.

В свою чергу захисник обвинуваченого Олег Захарчук дані факти підтвердив. Більше того, наголосив на відкритому кримінальному провадженні.

Потерпілі у справі переконані, заява про відвід судді це ніщо інше як умисне затягування справи та маніпуляція зі сторони Зембицького. А порізані колеса автівки Олега Захарчука та зламаний телефон журналіста - це вигадки.

До слова, на засіданнях почали з'являтися громадські діячі. За словами останніх, мета їхнього приходу - привернення уваги до дорожнього покриття. Активісти переконані, вини Зембицького у смертельній ДТП немає.

Чи винен Зембицький у смертельній ДТП - вирішить феміда. Втім, коли - невідомо. Сьогодні 9 серпня, в Березнівському суді мали відбутися дебати. Втім, цього не сталося. Оскільки обвинувачений заявив про відвід судді. Наступне засідання відбудеться 12 серпня в Рівненському апеляційному суді.

Читайте також: Масові гуляння на Фабричній: як у Рівному пройшло свято?