Нічний клуб у Вараші, який належить депутату міської ради порушує карантинні вимоги. Це зафіксувала поліція. Правоохоронці і раніше намагались притягнути того до відповідальності, однак йому все сходило з рук. Спробували і знову, однак чи зможуть покарати депутата від "Європейської солідарності" - наразі не відомо. З подробицями Дмитро Тригубець.

Скандал у Вараші. Карантинні обмеження у місті, як виявляється, діють далеко не для усіх. Мова йде про розважальний клуб "Венеція",який працює у нічний час, попри діючі заборони. Правоохоронці неодноразово навідувались до нічного закладу, однак суд постанови скасовував. Цього разу поліцейських в заклад не впустила приватна охоронна структура.

Місцеві кажуть - цей клуб справжня катастрофа, особливо в пізній час, вже після опівночі. Тут повний набір - і бійки, гучна музика, а найголовніше - з цим нічого неможуть вдіяти.

Цей нічний заклад у Вараші добре відомий усім місцевим, так само відомо і кому він належить. Олександр Дерев'янчук депутат від "Європейської солідарності" у міській раді. - а його брат Генадій - фактично другий посадовець у місті. Адже є секретарем міської ради. Місцеві обурені, адже не мають гадки, чому ті, кого вони обрали - нехтують законом задля своїх власних, комерційних інтересів.

У поліції кажуть власнику закладу загрожує адміністративна відповідальність за порушення карантинних вимог, однак з доступом до приміщення у поліцейських, аби оформити протокол - виникли деякі проблеми.

Однак громадськості дана персона схоже більш відома. Пан Олександр Дерев'янчук каже, і гадки не має що хтось збирається його до чогось притягувати.

Виходить поки одних можуть оштрафувати за відсутність маски - іншим дозволено навіть працювати в нічний час. Позиція ж мера міста - безкомпромісна, на його думку депутатський мандат не повинен рятувати від відповідальності за правопорушення.

Чи зійде знову усе з рук сім'ї Дерев'янчуків. Та чи рівні перед законом усі підприємці, навіть ті, які мають політичну посаду чи депутатський мандат.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські розкрили вбивство трирічної давності