У селі Ярославичі на місцевому стадіоні влаштували свято для усіх жителів громади. І цей захід не простий – адже однією подією тут намагались відзначити усі весняні свята. Йдеться про день матері, день перемоги, день Європи, усі пасхальні свята - тощо.

Ведуча заходу Ніна Афонікова каже, у сценарії намагались охопити кожну частину прожитих весняних місяців, аби їх відобразити у піснеспіві.

Свято такого масштабу у громаді відбувається вперше за два роки. Адже в період жорстких карантинних обмежень масові скупчення людей були заборонені. Тож нині на захід з’їхались жителі чи не усієї громади.

Тут зібрались селяни різного віку: як і люди поважного віку, так і компанії молодих людей. Усі прийшли, аби насолодитись теплим весняним вечором у компанії талановитих виконавців.

Свято організували за підтримки приватного підприємства "Агроекспрессервіс", яке діє на теренах громади впродовж десятиліть.

Тож цього дня для усіх жителі Ярославицької громади виступали десятки виконавців: як поодинокі співаки, так і різноманітні колективи. Та зіркою програми, на якого очікували чи не усі відвідувачі заходу, став відомий український співак – Роман Скорпіон. На нього тут чекали – з нетерпінням.

Організатори дійства кажуть, свята подібного масштабу й надалі будуть відбуватись у громаді. Й не виключення, що наступного разу до Ярославичів приїдуть й інші, не менш відомі виконавці.