Погодьтеся, на Новий рік поринути в казку хочеться не лише малечі, а й дорослим.

Дід Мороз та Снігуронька, клоун “Фунтик” можуть завітати і до вас. Що для цього потрібно? Зовсім небагато— зателефонуйте за номером 8(097)645-53-52 Оксані.

Новорічний корпоратив

Дорослі дні народження, ювілеї, весілля, новорічні корпоративи з Дідом Морозом і Снігуронькою запам’ятаються вам надовго. Різноманітні конкурси, вікторини, жартівливі загадки, а також шоу-програма й щирі віншування неодмінно створять святковий настрій. Ви будете приємно вражені подарунками й навіть не помітите, коли сплине час. А на день народження до вашої дитини завітає веселий та кумедний клоун "Фунтик", який забавлятиме вашу малечу та її гостей увесь вечір. Не дивуйтеся, якщо гомінка компанія буде до упаду танцювати на "мультяшній" дискотеці.

Новорічний корпоратив

Зовсім неважливо, чи вкрила снігова ковдра землю, чи ні — свято Нового року обов’язково відбудеться! Яке ж святкування без найважливіших гостей — Діда Мороза та красуні-Снігуроньки?! Веселі, товариські та добрі казкові герої зроблять ваш Новий рік справді незабутнім.

Новорічний корпоратив

Подивіться, а що це за щира посмішка? Впізнаєте? Це - кумедний клоун Фунтик, який знає найцікавіші ігри, розумово-розвиваючі конкурси, загадки, вміє з малечою малювати і співати. З таким товаришем ваш малюк забуде про час, а ви зможете зайнятися своїми справами.