Літня здолбунівчанка Леся Федорівна, яка постраждала від рук нападника та палія, потребує фінансової допомоги.

Про це написала на власній Фейсбук-сторінці небайдужа Oksana Homoniuk.

Розбійний напад на 81-річну жінку та умисний підпал її будинку, що в місті Здолбунів, по вулиці Данила Галицького, здійснив 30-річний сусід. Чоловік вночі, 16 березня, розбив вікно та у балаклаві проник у її оселю. Він зв’язав скотчем руки літньої жінки та заклеїв рот, а потім виштовхав роздягнену на вулицю і підпалив дім.

Але бабуся впізнала сусіда за голосом та статурою. Зловмисник був затриманий наступного дня після вчинення розбійного нападу.

Зараз жінка проживає у Рівному в родичів. Однак все ж електричкою приїжджає до залишків своєї спаленої оселі, в якій проживала з 1970-х років.

«Їду електричкою, туди, і назад теж, бо це безкоштовно, а на маршрутку треба майже 40 гривень, де їх узяти?»,- бідкається бабуся.

Наразі триває досудове слідство, експертна оцінка нанесених збитків ще не проведена. Тому родина та люди, які готові допомогти, чекають і ще не почали розчищати згарище.

«Мені хоч би накрити хату, я б там якось вже жила»,- каже Леся Федорівна зі слізьми на очах.

Всім відомо, що на це потрібні величезні кошти в теперішній час. Ми, українці звикли і здатні єднатись,
щоб підтримати один одного в скрутні часи, тож давайте разом допоможемо цій літній жінці, що постраждала від рук зловмисника і втратила все майно, нажите протягом життя.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку:
5168 7574 2580 9094
Кікал Олександра Федорівна

Телефон онуки Марії Назарук:
0986349048

Читайте також: Шестирічна Надійка Годунко з Рівненщини мріє навчитись ходити та бігати, як однолітки