Шестирічна Надійка Годунко має недитячу мрію. Бажання дівчинки не про іграшки, найбільше маленька жителька міста Дубровиця прагне навчитися ходити та бігати, як однолітки. У Надійки ціла купа діагнозів, серед них дитячий церебральний параліч. Реабілітації позитивно впливають на маленьку, однак коштують вони чималих грошей. Дівчинку разом із меншим братом самотужки виховує мама.

Із самого народження життя дівчинки є справжньою боротьбою за життя. На 5 місяці вагітності мама Надійки потрапила на збереження у медзаклад через постійні кровотечі. Завдячуючи старанням медиків, дівчинка народилася на сьомому місяці вагітності. Однак, проблем із здоров'ям уникнути не вдалося.

А потім розпочалися безкінечні поїздки на реабілітацію, медикаментозне лікування, а у 2018 році дівчинці зробили операцію.

Миколаїв, Одеса, Луцьк, Харків, Київ, Трускавець. Дівчинка з мамою відвідала чимало курсів реабілітації у різних медзакладах.

Цьогоріч у березні у Міжнародній реабілітаційній клініці Козявкіна Надійка робила вже 50 кроків, тож медики констатують, дитина позитивно реагує на проведену реабілітацію.

Вартість одного курсу реабілітації 46 тисяч гривень. Мама боїться, що не впорається самотужки, без допомоги небайдужих людей, адже, крім Надійки, жінка виховує ще одну дитину.

Долучитись до здійсненням мрії маленької Надійки - навчитися повноцінно ходити та бігати, може кожен. Зробити це можна, перерахувавши будь-яку суму на рахунок, який Ви зараз бачите на своїх екранах.

Карта Ощадбанк - 4790 7299 4012 7467

Годунко Вікторія Валеріївна, (098) 055 38 53

Читайте також: У Рівному шукають донорів крові для чоловіка, якому потяг відрізав дві ноги