Для одного з гравців цей виклик став дебютним

 Двох уродженців Рівненщини Миколу Кухаревича та Олексія Сича викликали до молодіжної збірної України, де вони зіграють у товариському турнірі Antalya Cup 2021. Нині обидва футболісти виступають за львівський "Рух". 

І якщо для Миколи Кухаревича, який народився в селі Удрицьк на Дубровиччині, це вже не перший поєдинок за "молодіжку", то для Олексія Сича, який родом із Зорі, він став дебютним. Нагадаємо, Микола Кухаревич зіграв у двох матчах відбору на Євро 2021 (U-21) та відзначився трьома забитими голами, що дозволило йому стати найкращим бомбардиром збірної України U-21 у кваліфікації.

Крім того у зимове міжсезоння ним цікавився бельгійський "Андерлехт", проте до підписання контракту справа так і не дійшла. 

Вчора футболісти зіграли у складі "молодіжки" проти однолітків із Болгарії та провели на полі 63 хвилини. Микола Кухаревич також мав дві нагоди, аби відзначитись голом, але його удари полетіли повз стійку. До слова, українська "молодіжка" поступилась болгарам із рахунком 1:2. 

У рамках турецького турніру, який стане підготовкою до відбору на Євро-2023, окрім української збірної, також виступатимуть молодіжні збірні Казахстану, Північної Македонії, Словаччини та Узбекистану.

 

Читайте також: "Верес" зіграє з "Чорноморцем" у Львові