Через незадовільний стан газону у Млинові "Верес" знову проведе домашній матч у Львові

 Матч 19-го туру Першої ліги проти одеського "Чорноморця" рівненський "Верес" зіграє у Львов, адже поле у Млинові знову не готове до матчу. Про це повідомляє прес-служба "Вереса2. 

"Верес" зіграє матч проти одеситів, як і проти житомирського "Полісся" на львівському стадіоні СКІФ. Гра відбудеться 31 березня, початок - о 14:00.Також через дію карантину матч пройде без глядачів.

- Газон стадіону Колос у Млинові наразі не готовий для того, щоб проводити там матчі, в першу чергу через погодні умови. На Рівненщині майже щодня падав сніг, а вночі температура опускалася нижче нуля, і волога замерзала. Через це зараз м'яч не відскакує від газону, а через вологість на полі залишаються сліди. Так не має бути, - пояснив спортивний директор Вереса Орест Баль. 

На такому газоні футболу не було би. Більше того, є загроза взагалі знищити поле і після цього витрачати купу коштів на його відновлення. Також існує ризик, що головний арбітр матчу, побачивши такий газон, взагалі не дозволить проведення футбольного матчу на ньому. Через сукупність причин ми вирішили перенести гру до Львова, адже у Рівненській області просто немає де грати єдиній професіональній команді, - резюмував спортивний директор рівнян.

Нагадаємо, у попередньому домашньому матчі на львівському СКІФі рівняни обіграли житомирське Полісся з рахунком 2:0.

 

Читайте також: Стало відомо, де гратиме "Верес" у разі виходу в УПЛ