Десята перемога рівнян у чемпіонаті

Рівняни ще до перерви двічі відзначились у воротах номінальних гостей, що спокійно дозволило у другому таймі довести справу до перемоги. 

Матч у суботу відбувався на стадіоні "СКІФ" у Львові, адже арена у Млинові не готова приймати матчі. Рівняни вийшли на поєдинок не у повному бойовому складі: не змогли задіяти травмованих Петька та Тимофієнка. Також через мікроушкодження на потрапив до заявки Шестаков, а Полулях не зміг зіграти через дискваліфікацію. 

Незважаючи на активінсть гостей, "Вересу" швидко вдалося відзначитися. Пасіч на 10-ій хвилині технічним розрізним пасом вивів на ударну позицію Дмитра Нємчанінова. Той увірвався у вільну зону і з доволі гострого кута у буквальному сенсі слова "пробив" Маханькова - 1:0.

Одразу ж після цього Пасіч міг відзначитися сам. Але його удару метрів з 16-ти забракло точності. 

А щойно житомиряни зрозуміли, що з Пасічем потрібно грати більш щільно - як у "Вереса" активізувався протилежний фланг. Там "вибухнув" Віталій Дахновський. Його рейд до штрафного майданчика суперника завершився фолом. І Михайло Сергійчук чітко виконав пенальті - 2:0.

У другому таймі "Верес" виирішив більше контролювати м'яч та разом з тим і рахунок у матчі. У кінці матчу Юрій Вірт дав шанс дебютувати за команду в чемпіонаті молдим Данилюку та Гайдучику. У підсумку "Верес" довів гру до впевненої перемоги, яка стала вже десятою для підопічних Вірта. Рівняни зберегли третю сходинку у турнірній таблиці. 

 

Читайте також: Стало відомо, де гратиме "Верес" у разі виходу в УПЛ