Дистанційне навчання через негоду. На два дні школярів Рівного перевели на навчання онлайн. Втім, є підозри, що воно може продовжитися і на наступному тижні. Чи всім до вподоби таке здобуття освіти - розповість Ілля Томашевський.

Сніговий колапс на Рівненщині вплинув не лише на дороги, але й на навчання. 11 та 12 лютого школярі вчитимуться дистанційно. Проте, є підозри, що воно може продовжитися. Такі новини є невтішними для багатьох батьків. Вони хочуть, аби їхні діти ходили до школи. Тому готові навіть власноруч пробивати дорогу до навчального закладу.

Незважаючи на те, що діти вже неодноразово мали досвід навчання онлайн, все ж таки надають перевазі стандартним урокам. Кажуть, що комп'ютер не замінить тих емоцій та спілкування, які вони отримують у школі.

Вчителі розповідають, що дистанційне навчання має як позитив, так і негатив. Основними первагами онлайн є здобуття медіаграмотності, безперевний навчальний процес та економія часу. Проте, навіть вони усіма руками за, аби продовжити навчати у школі.

Навчання у 13 школі наразі проходить дистанційно, але боротися із негодою потрібно. Директор школи розповідає, що у навчальному закладі спробували дещо змінити концепцію роботи та цим самим приборкати снігопад.

В управлінні освіти на разі запевняють, що з понеділка школярі повернуться до очної форми навчання. Та чи на довго дізніємося згодом.

Читайте також: Міська влада Рівного демонтує майже 100 тимчасово встановлених споруд