Міський голова змінився, змінюються і ключові керівники. Цього тижня у Рівному представили нових начальників ШЕУ та КАТП 1728. Попередні залишилися на посаді заступників. Хто вони - нові керівники - далі у традиційній топ темі від Олександра Туза.

Як і з мінімуму набраних голосів на виборах, вижати максимум у Рівнераді та ще й отримати кілька ключових посад в різних управліннях. Про це впевнено може розповісти Віктор Шакирзян. Програвши вибори Олександру Третяку сам Шакирзян став секретарем міської ради і фактично другою людиною в місті. Заступником міського голови став Володимир Дяк, який за повідомленнями у ЗМІ близький до Романа Куриса, забудовника "На Щасливому", який в свою чергу фінансував виборчу компанію Віктора Шакирзяна. І от тепер два нових керівники у ШЕУ та КАТП 1728.

Спочатку колективу міськ ШЕУ представили Олександра Черуху. Він замінив на посаді директора Віктора Климука, який 20 років очолював це підприємство.

Як реагувати оперативно і динамічно Олександр Третяк не уточнив. Адже давно відомо ШЕУ, щоб справлятися з обовязками потрібно докупити купу нової техніки. Для утримання доріг Рівного потрібно 18 автомобілів, а ШЕУ має лише 11, і ті не першої свіжості. Чи докуплять її під нового начальника поки невідомо.

Читайте також: У Рівному відсьогодні міськШЕУ очолюватиме Олександр Черуха

Відомо що Олександр Черуха пов’язаний із будівництвом - він розповів, що більше 10 років працює як інженер з технічного нагляду. Того ж дня колективу сміттєзбирального підприємства КАТП 1728 також представили нового начальника. Ним став Сергій Марчук. Він - чоловік депутатки міськради з фракції "Рівне Разом", голови «комунальної» комісії Катерини Марчук. Подружжя - засновники агентства нерухомості «Рівненська оселя». Сергій Марчук був керівником проєктів котеджного містечка "Golden Hills" у районі Щасливого, де торгувала нерухомістю "Рівненська оселя".

Це добре що нвопризначений керівник має досвід управління. Чому саме його призначили думаю не важко здогадатися. Хоча у Рівному знайдеться ще з тисяча людей, які точно мають не менший досвід управління. Дехто навіть у комунальній сфері. Схоже подружжя Марчуків тепер серйозно займеться покращенням комунальної інфраструктури Рівного.

Схоже комунальна галузь Рівного все більше обростає керівниками, які до того мали відношення до житлового комплексу "На Щасливому". Що буде далі побачимо вже наступного тижня. У традиційній топ темі. 

Читайте також: Кадрові зміни у розпалі: у КАТП-1728 новий начальник - Сергій Марчук