У Рівному представили нового шляховика. Тепер керівником міського шляхово -експлуатаційного управління став Олександр Черуха. Йому 34 роки. Інженер технічного нагляду, має досвід у будівництві доріг. Його попередник, Віктор Климук керував комунальним підприємством останні 20 років. Відтепер за стан доріг в обласному центрі відповідатиме новий очільник, який взимку має продемонструвати ще й боротьбу з наслідками негоди.

Офіційне представлення нового начальника Рівненського міського шляхоексплуатаційного управління автомобільних доріг розпочинається з так званої інспекції. Оглянути володіння комунального підприємства поспішає міський голова Рівного Олександр Третяк із заступниками.

Працюють із тою технікою, яка є, говорить Віктор Климук. Останні тридцять років він трудиться у міськшеу, останніх 20 і очолював комунальне підприємство.

Чимало нарікань та скарг на роботу комунальників від рівнян лунає саме в негоду. Щозими про снігові опади синоптики попереджають завчасно, а от здолати наслідки негоди вдається не щоразу.

Місто потребує якісних змін, тож без кадрових перестановок не обійтися, - резюмує очільник міста Олександр Третяк на зустрічі із колективом. Тож відсьогодні Віктор Климук працюватиме вже заступником міськШЕУ.

Колектив міськ шеу здається не надто задоволений змінами. Хтось навіть втирає сльози. Інші небагатослівні.

Новим очільником підприємства став Олександра Черуха. Чоловіку 34 роки. Певні знання у цій галузі має.

Насамкінець Олександр Черуха отримує талісман справжнього дорожника. Чи допомагатиме він у щоденній комунальній, нелегкій праці зрозуміло стане лише з часом.

Читайте також: Третяк провів інспекцію міськШЕУ та представив нового керівника