І ще одна кадрова перестановка. З начальника - в зами перейшов і Ростислав Кралюк, котрий майже 7 років очолював КАТП 1728. Відсьогодні комунальне підприємство, що займається вивезенням сміття, очолюватиме Сергій Марчук. Хто він, розповість Катерина Савченко.

У Рівненського комунального підприємтства 1728, котре займається вивезенням твердих побутових відходів новий керівник. Ним став один із кандидатів на посаду заступників міського голови у сфері ЖКГ, до нині керівник проекту котеджного містечка в одному із нових мікрорайонів нашого міста, та чоловік діючої депутатки Рівнеради - Сергій Марчук. У житлово-комунальній галузі він ще не працював.

Перші кроки на керівній посаді обіцяє озвучити згодом, після ознайомлення з документами. А ще Сергій Марчук говорить, чітко усвідомлює усю відповідальність покладену на нього.

Вже екс начальник підприємства Ростислав Кралюк обійме посаду заступника. Говорить, за останні роки досягли чимало результатів. Вдалося погасити заборгованість по екологічному податку, якісно оновити колектив. І не лише.

Кадрові перестановки у місті не завершені. Вже незабаром керівних крісел можуть позбутися очільниця Тресту зеленого господарства та начальник Спецкомбінату: ритуальні послуги. І це ймовірно не весь список.

У міськ раді обіцяють не махати шашкою, оновлювати керівний склад помірковано та поступово. Тим часом у певній напрузі залишаються ще чимало управлінців та керівників від минулої влади Рівного.

Читайте також: Третяк провів інспекцію міськШЕУ та представив нового керівника