Прочитати власну поезію в ефірі "Рівне 1" - таку можливість отримають переможці конкурсу "Поезія на Першому місцевому", який оголосив телеканал "Рівне 1" з нагоди Шевченківських днів та Міжнародного дня поезії. Нині прийом заявок завершено, зйомка фіналістів відбудеться 15 березня, і вже цього тижня їхні поезії з'являться в ефірі Першого місцевого.

Напередодні Міжнародного дня поезії, який відзначається 21 березня, в ефірі телеканалу "Рівне 1" прозвучать вірші переможців конкурсу "Поезія на Першому місцевому".

Організатори конкурсу розглянули надіслані заявки і запросили відібраних учасників на телевізійні проби. Фіналісти телепроб отримають змогу записати у студії Першого місцевого одну зі своїх поезій - і побачити себе в ефірі "Рівне 1" напередодні Міжнародного дня поезії, у спеціальній тематичній відеодобірці.

- Ми приємно вражені кількістю та рівнем робіт, які надійшли на конкурс, - розповідає організатор проекту "Поезія на Першому місцевому", ведучий телеканалу "Рівне 1", головний редактор ВД "ОГО" Віталій Голубєв. - На наш заклик відгукнулись не лише рівняни, а й жителі області; маємо роботи земляків найрізноманітніших вікових категорій - від студентів до пенсіонерів. Наймолодшому учаснику - 16 років, найповажнішому - 73. Багата талантами рівненська земля, і частину цих талантів - у даному випадку, талантів поетичних - ми зможемо побачити в ефірі Першого місцевого.

Про час та місце телезйомки учасників конкурсу повідомили особисто у вівторок, 15 березня.

Слідкуйте за анонсами на сайті Першого місцевого - і насолоджуйтесь поетичними здобутками наших талановитих земляків!