2 листопада о 21:48 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Кошатів Здолбунівського району по вул. Заводська. На місце події було направлено черговий караул рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла в господарчій будівлі. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 22:10 пожежу було локалізовано, а о 23:00 повністю ліквідовано.

На місці пожежі рятувальниками було виявлено мертве тіло 1984 р.н.. Під час пожежі отримав опіки верхніх кінцівок тіла громадянин 1985 р.н. Чоловіка у стані середньої важкості госпіталізовано до опікового відділення обласної лікарні.

Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та меблі житлового будинку. Причина та збитки від пожежі встановлюються. До ліквідації було залучено одну автоцистерну та чотири рятувальники.

Співробітники Служби порятунку закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню, а найголовніше - убезпечити життя своє та близьких. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101».

Читайте також: На Рівненщині житель Києва, керуючи автомобілем, порізав себе ножем, врізався у зупинку і помер