Розрізав сонні артерії, стік кров'ю і врізався в зупинку. Нагадаємо, 12 жовтня на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Бранів, сталася смертельна аварія в якій загинув 58-ми річний житель Києва. Правоохоронці встановили всі обставини ДТП, в якій водій автомобіля "Кіа Спортейдж" під час руху, смертельно поранив себе ножем, а потім в'їхав у зупинку громадського транспорту. Деталі моторошної та кривавої події знає Юрій Чорнобривець.

Порізав собі шию і в'їхав у зупинку. Саме так обіравалося життя 58-ми річного жителя столиці, який їхав на Кореччину в гості до своєї матері. Нагадаємо, 12 жовтня на автодорозі "Київ-Чоп" сталася смертельна аварія. Спочатку правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Кіа Спортейдж" врізався в зупинку громадського транспорту у селі Бранів, але згодом стало відомо, що чоловік вчинив самогубство.

Судячи з двох ножів, які були знайдені в автомобілі, перерізати собі шию, чоловіку вдалося не з першої спроби. Медики, які приїхали на місце автопригоди, усіма зусиллями намагалися врятувати життя чоловіка, але їм так і не вдалося цього зробити.

Чоловіку таки вдалося зробити задумане, він помер від сильної крововтрати. Не зрозумілі тільки мотиви такого вчинку, і чому саме в такий спосіб він покінчив із власним життям.

Додає, що чинники, які могли повпливати на прийнятя такого рішення можуть бути, як соціального характеру, так і затяжна депресія, з якої людина просто не бачила виходу і тому найкращим виходом із ситуації, було припинення своїх страждань.

Читайте також: У Зарічному нетверезий водій врізався в опору: постраждав пасажир