У Рівному триває підготовка до другого туру виборів, який відбудеться 22 листопада. Усі дільниці вже забезпечили антисептиками та масками. Голови комісій отримали бюлетені та відвезли на ДВК. Нагадаємо, що у другому турі обиратимуть міського голову з-поміж двох кандидатів Віктора Шакирзяна та Олександра Третяка Як Рівне готується до повторного голосування - розповість Яна Євтушок.

Впродовж 20 листопада Рівненські дільничні виборчі комісії отримують бюлетені. Згідно розкладу, аби не створювати скупчення людей, до ТВК приїздять представники кожної дільниці. Їх усього 111.

Ми завітали на одну з Рівненських дільниць. Тут уже розпаковують бюлетені, готують кабінки для голосувань та розставляють скриньки. Підрахувати голоси усіх виборців розраховують швидше, ніж у першому турі, каже голова ДВК.

За період виборчого процесу обидва кандидати на посаду міського голови Рівного розгорнули активну агітаційну кампанію. Цьому сприяв той факт, що повторне голосування відбуватиметься за 20 днів. Тож кандидати мали достатньо часу на проведення кампанії - зазначили в Громадянській мережі "Опора".

До слова, другий тур виборів, як і перший проходитиме в умовах карантину. Через це виборці на дільницях мають бути в масках, дезінфікувати руки та дотримуватися дистанції. Нагадаємо, що на повторному голосуванні обиратимуть міського голову з-поміж двох кандидатів: Віктора Шакирзяна та Олександра Третяка.

Читайте також: 22 листопада відбудеться другий тур виборів міського голови Рівного. Чи підуть люди голосувати?