25 жовтня по всій Україні окрім тимчасово окупованих територій розпочалися місцеві вибори. Наші журналісти побували на відкритті однієї з виборчих дільниць Рівного, а саме у "Територіальному центрі з надання соціальних послуг", що знаходиться на вулиці Дубенській 27. Як стартували вибори, розповість Юрій Чорнобривець.

Рівно о 08:00 годині ранку виборча дільниця відкрилася. Усі працівники у захисних масках та рукавичках, при вході кожному виборцю заміряють температуру. Голова ДВК розповіла як проходила підготовка. Виникли й певні проблеми.

Станом на 09:00 годину ранку, на цій виборчій дільниці вже встигло проголосувати 36 людей. Цікавимось, на які зміни в країні, очікують наші громадяни від цих виборів.

Також на дільниці ми помітили особу, яка проводила опитування. Від Президента. Однак з нами, вона категорично відмовилася спілкуватися. Голову ДВК опитування у середині дільниці - обурило.

Після прохання голови ДВК, дівчина одразу покинула приміщення. Почали проводити опитування на вулиці. Рівняни на питання реагували по різному.

Загалом на цій дільниці, свої голоси мають віддати понад 1800 виборців.

Читайте також: На кількох мешканців Рівненщини склали адмінпротокли за порвані бюлетні