26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна аварія в історії людства - аварія на Чорнобильській АЕС. Станом на сьогодні, у Рівному проживає близько п'яти тисяч потерпілих після цієї трагедії. З них майже 1000 ліквідаторів наслідків катастрофи. Останні кажуть, існує багато проблем, які треба вирішувати. Переконані, у цьому може допомогти лише місцева влада.

Аби й надалі місто могло підтримувати потерпілих після аварії, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк підписав меморандум з ветеранами-чорнобильцями.

Рівне нські чорнобильці підтримали кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія Вознюка. Впевнені, цей політичний діяч зможе вирішити питання усього міста. Однією з таких проблем є занедбаний пам'ятник жертвам Чорнобильської катастрофи.

Юрій Вознюк переконаний, що влада повинна розширювати програму підтримки ветеранів-чорнобильців.

Опісля підписання меморандуму по співпрацю, голова спілки ветеранів Микола Гайбонюк та Юрій Вознюк потиснули одне одному руки. Документ же засвідчує те, що місто і надалі буде опорою та підтримкою для потерпілих на Чорнобильській АЕС.

Читайте також: Юрій Вознюк вкотре зустрівся із містянами у власній приймальні