Перед кожною людиною час від часу постає проблема вибору подарунку до свята. Чи це весілля подруги, чи хрестини племінника, день народження ділового партнера, або ж ювілей найріднішої мами, завжди хочеться підійти до цієї справи відповідально і подарувати щось, дійсно, оригінальне. А який подарунок втілює у собі самобутню енергетику, красу та неймовірний аромат? Звичайно, квіти.

Найголовніше у виборі такого подарунку – це знайти тих фей, які втілять у реальність усі побажання. Салон вітковий рай" стане в цьому найкращим помічником, адже різноманітність квіткового асортименту, унікальне виконання та позитивні емоції – це саме те, що шукаєш напередодні особливої події у житті.

"Квітковий рай" – це оригінальні, екстравагантні композиції з екзотичних квітів для днів народжень та ювілеїв; ніжні та повітряні букети для перших побачень і весіль; класичні та їстівні букети на усі випадки життя; букети для чоловіків; флористичне оформлення особливої події та ландшафтний дизайн інтер’єру у квартирі, кав’ярні, офісі і не тільки.

Обираючи "Квітковий рай", можете не сумніватись у професіоналізмі флористів, які надзвичайно творчо, а, головне, з душею підходять до створення квіткової композиції. Вони знайомі з основами декору та колористики, порадять, які квіти обрати та розкажуть, як за ними доглядати, з легкістю створять бажаний букет у традиційному вигляді, або ж у кошику, коробці з додаванням улюблених смаколиків.

Окрім створення унікальних букетів, бутоньєрок, квіткових композицій для різноманітних подій, "Квітковий рай" стане у нагоді тим, хто бажає прикрасити власний будинок, оздобити банкетну залу, внести в інтер’єр певну елегантність та красу. Оформлення урочистого й гармонійного простору передбачає широке поле для фантазії декораторів і флористів. Композиції з живих квітів, прикрашення святкового столу та багато іншого під силу креативним майстрам "Квіткового раю".

У цій квітковій крамниці представлені тільки першосортні та свіжі квіти: добірні троянди, екзотичні альстромерії, еустоми, кали та протеї, сезонні півонії, хризантеми, тюльпани і багато інших яскравих та гарних квітів, як в класичних, так і в незвичних поєднаннях. "Квітковий рай" вже самою назвою говорить про величезний квітковий асортимент на будь-який смак та бюджет.

Обирайте красиві квіткові композиції, даруйте яскраві емоції друзям і знайомим, дивуйте коханих романтичними букетами, не забувайте про тих, кого любите, а салон "Квітковий рай" подбає про решту.

Вас чекають за адресою м. Рівне , вул. Соборна, 108.

У салоні також працює доставка. Замовити живі квіти, подарункові букети, або ж квіткові композиції можна за тел. +38 (096) 445 40 02 (Viber, Telegram)

E-mail: flowerparadiserivne@gmail.com

Instagram: @flower_pradise.rv