Енергетика є не тільки у людей, але і у речей, а деякі з них володіють настільки руйнівною дією, що можуть зашкодити людині. Які речі руйнують енергетику людини?

Красивий новий одяг надає людині впевненості в собі і зміцнює її енергетику, а ось одяг з чужого плеча, навпаки, здатний зруйнувати біополе і привести до маси проблем і неприємностей. Зруйноване біополе небезпечне ослабленням аури, хворобами, втратою життєвих сил і депресією. Які 5 речей ні в якому разі не можна носити?

Речі з чужого плеча

У одягу є пам'ять, тому він несе енергію свого господаря і коли ви надягнете річ, передасть цю енергію вам. Це не завжди щось позитивне, частіше це проблеми, хвороби, сімейні прокляття та інші неприємності. Тому ні в якому разі не можна купувати речі в секонд-хенді, адже з курткою або парою джинсів ви можете придбати купу проблем і неприємностей. Це стосується не тільки одягу незнайомих людей, не можна носити і речі своїх близьких родичів, наприклад, мами або сестри. У кожної людини своя енергетика і біополе, і чужу краще обходити стороною.

Перед тим як надягати прикраси, які дісталися вам від померлого родича, їх потрібно очистити від чужої негативної енергетики.

Речі померлої людини

Після смерті людини, її речі потрібно обов'язково спалити, а не роздавати іншим людям або зберігати в будинку. Людину, яка ризикне доношувати такі речі, чекають всілякі проблеми і негаразди: хвороби, проблеми на роботі, розлад у родині, сварки з близькими. Що стосується коштовностей і прикрас, то їх можна очистити від негативної енергетики за допомогою спеціальних ритуалів.

Речі з історією

Часто речі стають своєрідним нагадуванням про минулі події. Позбувайтеся таких речей, викидайте все, що приносить вам сумні або неприємні спогади, так як вони негативно впливають на ваше біополе і на ваше загальний стан.

Одяг неправильного кольору

Кожен колір несе в собі ту чи іншу енергетику і допомагає людині розкрити її сильні сторони. Наприклад, сірий і чорний кольори надають людині рішучості і твердості, але в той же час роблять замкнутою і депресивною, червоний - колір сексуальності, сили і розумової активності а білий - здатний залучити удачу і успіх у ваше життя. Ваш гардероб повинен бути різноманітним, без перекосу в ту чи іншу сторону, щоб ви могли одягати речі під свій настрій і самовідчуття, і відчували себе комфортно і гармонійно.

Одяг та взуття не за розміром

Китайські мудреці говорять, що здоров'я людини починається зі стоп і дійсно, від того в якому взутті ви ходите, залежить ваше самопочуття. Тому ніколи не купуйте взуття на секонд-хенді і не доношуйте чоботи старшої сестри або кросівки брата, у них своя історія і вони можуть бути вам зовсім не по нозі. Це ж стосується і одягу, він повинен бути вам в пору, не утрудняти рухів, не доставляти дискомфорту. Згадайте, як ви себе почуваєте, коли на вас мале або велике плаття, ви відчуваєте себе некомфортно. Все, що приносить вам неприємні відчуття, руйнує вашу енергетику.