Татуювання - це не просто красивий малюнок на шкірі, воно має своє значення і сенс і, відповідно, накладає відбиток на життя людини. Як татуювання здатне вплинути на вашу долю?

Збираючись набити татуювання, важливо розуміти, що рухає вашими намірами і для чого це вам потрібно. Для самовираження, зняття емоційної напруги або для отримання бажаного.  Все залежить від того, у що і наскільки сильно ви вірите, іноді така віра, подібно до ефекту плацебо, здатна зруйнувати всі перешкоди на своєму шляху.

Татуювання і карма

Говорячи про карму, важливо розуміти, що ключову роль відіграє не малюнок, який ви вирішили набити, а майстер, обраний для цієї мети. Образ майстра має великий вплив, так як людина, яка страждає фізичними або психічними розладами, або відхиленнями, через роботу з шкірою передасть вам частину своєї негативної енергії. І потім не дивуйтеся тому, що з'явилися невдачі в житті або проблеми зі здоров'ям. Підходьте до вибору майстра відповідально, так як він залишить свій відбиток у вашій кармі назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли не можна святкувати весілля: прикмети та забобони

Татуювання і енергетика людини

Якщо ви вирішили зробити татуювання, підійти до цього питання потрібно дуже відповідально, тому що це не просто красива картинка. Біоенергетики стверджують, що кожне татуювання створює певні вібрації і від того, наскільки вони будуть характерні для людини, буде дуже багато залежати.

Наприклад, якщо сенс нанесених символів збігається з характером і темпераментом людини, то шкоди не буде, а якщо спокійна людина набиває агресивні символи, вона буде відчувати себе незатишно, ніби не в своїй тарілці. Ось чому важливо підібрати правильний символ, який тільки підкреслить і розкриє ваші риси.

Якщо татуювання вам не підходить, воно саме буде вам про це нагадувати, болем, печінням і поколюванням. А ось якщо вибір зроблений правильно, то малюнок на тілі допоможе вам стати успішніше і підкоригувати ваші негативні риси.