Переживаєш, що ти не пишногруда білявка - мрія всіх чоловіків? А хто сказав, що вони люблять саме таких? Плачеш ночами, що у тебе відповідних не має форм 90/60/90 - чоловічий ідеал? А хто сказав, що чоловіки люблять у всьому стандарт? Часто ми самі створюємо небилиці про чоловіків, наділяємо їх якимись якостями, визначаємо їх переваги. Але чи не краще дізнатися думку самих героїв наших міфів?

 Отже!

Міф №1. Чоловіки люблять великий бюст. 

Доведено, що в першу чергу чоловічі погляди привертають жіночі груди. Ти соромишся і мрієш про імпланти? Не гарячкуй! За статистикою, лише 25% чоловіків дійсно вважають за краще хутрові груди. Інша частина вибирає від невеликої до третього розміру. Ось, що говорять самі чоловіки: «Важливий не тільки розмір, а форма і пружність. Головне - реакція на дотик: сумно, якщо соски не реагують на ласки. А силіконові імплантати - це взагалі жах! До речі, великі груди рідко виглядають красиво. Ідеальний розмір - 1-2. А точніше, саме та, яка поміщається в руці ».
Міф №2 Чоловіки люблять стриптиз і секс при світлі.
Твердження, що чоловіки люблять очима, не викликає сумнівів: спочатку вони оцінюють зовнішність жінки, а тільки потім заглядають в її внутрішній світ. Однак не варто це сприймати буквально. Ось, що говорять самі чоловіки: «Ігри в роздягання хороші лише тоді, коли жінка робить це чудово. Якщо ж вона не впевнена в своєму таланті, нехай краще не влаштовує стриптиз: нормальний чоловік, її вчинок оцінить, але неприємний осад залишиться. А займатися любов'ю можна, як і при світлі, там і при непроглядній темряві. Хоча ідеально - це неяскраве, приглушене освітлення ».
Міф №3 Секс після сварки вважається найгарячішим
Одні визнають, що заняття любов'ю можуть бути якимсь засобом примирення. Інші ж взагалі не уявляють, як можна займатися сексом після сварки. Що думають чоловіки: «В якійсь мірі секс - це спосіб випустити пар. Але сказати, що після сварки він чудовий неможливо. Ось якщо сама жінка сильно збуджена - інша справа. А, взагалі, якщо образа була сильна, то краще за все дати обом час охолонути, відійти і лише тільки після з'ясування відносин і повного перемир'я - приступати до любовних утіх ».
Міф №4 Чоловіки не звертають уваги на жіночий оргазм
 

Жоден чоловік з цим не погодиться. Ось що вони кажуть: «Спочатку піку насолоди повинна досягти жінка, а потім вже ми, чоловіки. Якщо вдається випробувати оргазм одночасно - краще і бути не може. У цьому випадку чоловік отримує подвійне задоволення. Якщо чоловікові все одно, зазнала партнерка оргазм чи ні, то це негативно характеризує його і говорить про те, що він не поважає жінок ».
Міф №5 Чоловіки вибирають партнерок молодше себе
Деякі чоловіки таким чином намагаються довести, що вони у всіх відносинах спроможні: і матеріально, і фізично. Що ж думають з цього приводу самі чоловіки: «Чоловіки вважають за краще сексуальних жінок, вік тут ні до чого. Але оскільки таких відносно небагато, то з амбітних міркувань, продиктованих громадською думкою, вибирають дівчат набагато молодших за себе. Багато хто віддає перевагу ровесницям. Просто з молоденькими їм не цікаво - занадто велика різниця в поглядах ».