фото ілюстративне
На жаль, не кожен чоловік в силах зберігати вірність одній жінці. Зважившись на зраду, чоловік починає вести себе не як зазвичай, йому доводиться постійно контролювати свою промову, жінка в свою чергу починає помічати, що обранець замовчує деякі моменти і все частіше відлучається з дому. Однак психологи з'ясували, як би партнер не намагався зберігати незворушність, існує певний набір фраз, які натякнуть жінці, що в житті її супутника, швидше за все, є ще одна, а то і кілька жінок.

«Не чіпай мої речі, я сам»

Якщо у вашій парі пранням і сортуванням речей завжди займалися тільки ви, різка зміна ролей повинна вас насторожити. Як правило, чоловік, який знає, що жінка подбає про всі побутові моменти, не буде навіть злегка напружуватися, щоб вникнути в цей процес. Тільки страх викриття, може спонукати чоловіка різко зацікавитися пранням, сортуванням речей, причому тільки своїх. Є привід насторожитися. Однак врахуйте, що підозри повинні зароджуватися тільки в тому випадку, якщо така поведінка ви не спостерігали упродовж усього періоду відносин.

«Я сьогодні знову затримаюся, не чекай мене»

І знову ж таки, дивимося на регулярність змін в поведінці чоловіка. Якщо з самого початку відносин «герой вашого роману» затримувався на роботі, а його друзі жартома скаржилися на трудоголізм свого приятеля, все нормально. Режим «повної готовності» включаємо в момент, коли чоловік починає ухилятися від спільного проведення часу, найчастіше, проблеми виникають в період, коли в ваших відносинах настає криза, будьте особливо уважні, якщо атмосфера в парі розжарюється, зверніться за допомогою до психолога зі своїм партнером .

«А ти випадково мені не зраджуєш?»

Чоловіки, у яких є «скелет» у вигляді інтрижки, а то і не однієї, починає підозрювати всіх навколо і в першу чергу - свою жінку. Йому починає здаватися, що раз вже він зважився «сходити наліво», що заважає його партнерці? Ви можете навіть не допускати подібних думок, але чоловіка це не зупинить. Найчастіше таким чином чоловік намагається викликати почуття провини в жінці ще до того, як вона почне щось підозрювати. Не дайте себе провести.

«Я не повинен нічого пояснювати»

Якщо ви майже впевнені в зраді партнера або навіть знайшли переписку з іншою жінкою, зовсім не факт, що благовірний кинеться до вас вибаченнями. Чоловік може піти «в атаку», заявляючи про своє право зберігати мовчання. Вас можуть почати звинувачувати в недовірі, зайвих підозр і навіть психічних розладах, якщо вам всюди ввижається зрада. Однак людині, якій нема чого приховувати, нічого не варто пояснити, що це за жінка, з якою чоловік веде переписку і які відносини їх пов'язують. Бурхлива реакція на ваші запитання майже доводить невірність.

«Це все вона»

При самому поганому збігу обставин ви з'ясували, що зрада все-таки була, і знову ж таки чоловік може не визнавати свою провину. У хід підуть звинувачення «третьої сторони», мовляв, «не винуватий я, спокусили мене». Тут є небезпека пошкодувати чоловіка і повірити в підступність коханки, однак не варто проявляти наївність - чоловік прекрасно розумів, що і з ким він збирається робити, а тому візьміть себе в руки і не піддавайтеся на жалісливі запевнення, що такого більше не повториться.

"Це все ти"

Інший варіант розвитку подій - винуватою виставляють вас. «Ти завжди зайнята», «У тебе болить голова» і далі за списком. Чоловік щиро вірить, що його пресинг в вашу сторону дозволить йому вийти «сухим з води», адже на його думку, в цій ситуації винні тільки ви. Тут так само легко піддатися на провокацію і випробувати глибоке почуття провини, особливо якщо у ваших стосунках дійсно є напруга. І все ж ваш стан і відмова від інтиму ніколи не може стає «зеленим світлом» для зради.

"Я люблю тільки тебе"

Але повернемося до ситуації, коли про зраду говорити ще рано. Чоловік може раптово почати проявляти до вас підвищену увагу, при цьому він буде говорити, що ви його єдина, він любить тільки вас, інші жінки не мають для нього значення - він постійно підкреслює вашу перевагу над іншими жінками. Задумайтесь, чому раптом йому в голову прийшло усвідомлення того, що і так малося на увазі за весь час ваших відносин? Був привід порівняти? Проявіть пильність.