Побалуйте своїх рідних та близьких смачненьким тортом. Всі будуть у захваті!

 Для приготування вам знадобиться:

 
Готовий бісквіт - 1 корж. Духовку нагрійте до 180° С. Для бісквіта яйця збийте з 130 г цукру і ваніліном. Зверху просійте борошно з розпушувачем і замісіть тісто. Перелийте тісто в форму, застелену пергаментом, і випікайте 40 хвилин. Дайте охолонути.
 
Для приготування сиропу вам знадобиться:
 
Цукор - 250 г
 
Полуниця - 150 г
 
Вода - 50 мл.
 
Для приготування крему:
 
Сир - 500 г
 
Цукор - 150 г
 
Молоко - 200 мл
 
Желатин - 30 г
 
Полуниця - 150 г
 
Желе - 1 упаковка
 
 
Спосіб приготування
 
З цукру, води і 100-150 гр ягід/фруктів варимо сироп.
 
Готовий бісквіт розрізаємо на 3 частини, укладаємо його в роз'ємну форму, просочуємо сиропом і ставимо разом з формою в холодильник. Тим часом займемося кремом. Продукти для крему краще вийняти за півгодини до початку приготування самого крему, щоб крем не застиг завчасно.
 
Желатин залити водою і відставити для набухання на 15-20 хв. Збиваємо сир з цукром, по трохи додаючи молоко, допоки сир перетвориться в сирну масу. Коли сир доведений до консистенції, продовжуючи збивати на низькій швидкості додаємо решту молока.
 
 
На паровій бані розпускаємо желатин.
 
У молочно-сирну суміш тоненькою цівкою, продовжуючи збивати, вливаємо желатин, що розтанув. Якщо продукти були не сильно холодними, то крем вийде дуже рідким, майже як молоко.
 
Дістаємо форму з першим шаром бісквіта з холодильника. В першу чергу заповнюємо кремом порожнечу між бортиками форми і бісквітом, потім заливаємо бісквіт шаром крему приблизно 2 мм.
 
Тепер на крем викладаємо шар ягід. Знову заливаємо все кремом. Так само робимо і з наступним бісквітом.
 
Ягоди зверху торта покриваємо шаром желе для торта (приготувати його по інструкції на упаковці), прикрашаємо на свій смак і ставимо в холодильник.
 
Перед подачею по внутрішній стороні бортика форми провести ножем. Торт виймається без проблем.