фото ілюстративне
Останні роки популярна ідея, що бути жінкою вже велика нагорода для людства, за яку ще потрібно доплачувати. Звичайно, виникла ця думка не просто так і не випадково. Зараз складно пригадати, хто першим закинув вудку і натякнув, що взагалі-то можна розслабитися, адже «ти ж слабка стать!». Так з'явилися перші тренінги для ледачих натур під кодовою назвою «Розбуди в собі богиню».

Богиням внушалось, що найкращий інструмент для влади над чоловіками - краса, молодість і, звичайно, чари.

Дійсно, важко втриматися перед можливістю отримати все за просто так, тому багато богинь покидали фартухи (і навіть чоловіків) і побігли на прокачку жіночності, переконуючи себе, що так їм перепаде халява і солодке життя. Просто завдяки силі думки. Під впливом виявилися навіть сімейні дами: багато хто з них погодилися, що якщо благовірний мало заробляє або НЕ дарує шубу, то, значить, хранителька вогнища занадто багато звалила на себе і не надихає на подвиги, а глава будинку перестав бачити в ній жінку. Так ідея розвинулася до утопічності: жінкам в принципі працювати недозволено і непристойно: справжні принцеси створені для лежання на дивані в шовкових сорочках, поки натхненний добувач працює на трьох роботах .

У жінок і так професійна самореалізація часто кульгає з причин декретів або пошуку варіанту для «вдалого шлюбу », а тепер і зовсім претендує на провал. Роботу вважають нежіночною справою ті ж, що і бояться силових тренувань: мовляв, ноги перекачати, спина стане широкою. Але що може бути приємніше міцних і пружних жіночих форм? Або ділової та активної дівчини не з голодними очима, а палаючим поглядом від цікавої роботи і захоплень?

Головне в самодостатності те, що професійна реалізація і наявність своїх грошей звільняє від емоційної залежності, в яку дуже легко впасти, коли ти нічого з себе не уявляєш. Адже чого хочеться юним німфам? Жити своїм інфантильним життям, фотографуючи салат з кальмарами в модному ресторані, і купувати вбрання, приліпившись до заможного партнера. Але неможливо залишатися жіночною і цікавою навіть при найефектніших даних, коли на обличчі написана потреба і бажання забратися на ручки. На перших порах - так, але що робити, коли кредит довіри закінчиться і ви станете у всій красі перед своїм обранцем? Закономірно ще й те, що непродуктивні дівчата, які вважають жіночність своїм головним козирем, абсолютно не адаптовані в побуті. Знову ж таки, багато хто з них впевнені, що робити вії, нігтики і присідання досить для того, щоб підтримувати красу. А готування, прибирання та інша робота по дому для них величезна проблема і тяжка праця, яка, як і інше, позбавляє їх головного. Жіночність і правда величезна сила, за розгойдування якої не шкода платити будь-які гроші, але вона потрібна не для того, щоб маніпулювати чоловіками і качати з них блага, а розгойдувати її найкраще вкладеннями в свою освіту і розвиток, тому що люди спілкуються з вами, а не з вашими волоссям або бровами. Ну і, звичайно, вона складається з усіх аспектів, які відповідають за життєдіяльність. Уміння тримати не тільки себе, але і свій будинок в порядку - одне з них.

Будь-яку людину робота і праця облагороджують - так було і буде завжди. Відсутність особистих опор губить будь-яку красу і додає розгубленості і тьмяного погляду, в який дуже важко закохатися. Дівчина з гарною професією, кар'єрою, захоплена справами, завжди виграє навіть у самій неземної красуні. Адже її будуть не тільки хотіти, а й поважати, бажаючи ближче відчути її внутрішній вогонь. Від млявих людей заряджатися нічим, і будь-яка нормальний чоловік зчитує це за секунди. Самодостатня жінка відчуває внутрішній комфорт, вона не в пошуках кращого життя або гонитві за щастям за чужий рахунок. Подивіться, як привабливі самостійні і реалізовані люди. У них зовсім інші манери, розмови, цінності. Їм не потрібно нічого візуалізувати, тому що вони в потоці власної діяльності і відповідають за своє життя самостійно, випромінюючи сліпуче сяйво і рідкісний магнетизм, яким не навчать ні на одному тренінгу.