Не тільки жінки шукають партнера, піддаючи потенційних других половинок всіляким перевіркам на міцність. Чоловіки також нерідко провокують жінок.

Перевірка пропозицією

Багато, якщо не більшість чоловіків, живуть з думкою, що мета життя будь-якої жінки - заміжжя, у чому, до речі, переконуються досить часто. Якщо ви перебуваєте у відносинах більше півроку, як правило, в цьому проміжку чоловік може почати перевіряти вас «на міцність», задаючи іронічні запитання на кшталт: «Хотіла б вийти за мене заміж?» Найбільшою помилкою в такій ситуації буде жіноча реакція: «Так, звичайно!» Не робіть так. Своєю згодою на жартівливу пропозицію ви лише підтверджуєте свою залежність від чоловіка. У всякому разі, йому буде так здаватися. Ваша мета - дати йому зрозуміти, що заміжжя для вас не є чимось основоположним, адже розвиток гармонійних відносин для вас має більше значення, ніж штамп в паспорті.

Перевірка на вашу поступливість

гадайте, чи були у вашій парі випадки, коли чоловік перед важливим для вас заходом говорив: «Знаєш, я збираюся зустрітися з одним. Давай перенесемо поїздку до твоєї сестри на інший день ». Таким чином вам дають зрозуміти, що за вас все вирішено, все, що б ви не відповіли, вже передбачили. У такій ситуації варто задати чоловікові зустрічне запитання: «Може, варто обговорити доцільність зустрічі?» Найголовніше, дати чоловікові зрозуміти, що подібні рішення не приймаються в поодинці.

Перевірка на чесність

Чоловік, який будує з вами довгострокові плани, періодично буде питати вас про минулі відносини, в цьому немає нічого дивного. Йому важливо розуміти, що ви не збираєтеся озиратися в минуле і навіть в теорії не можете піти до колишнього. Відповіді на кшталт: «Ні, звичайно, ми з ним навіть не зідзвонюємося» або, що ще гірше: «Буває, іноді спілкуємося» абсолютно точно відкладуться в його пам'яті. Пам'ятайте, що чоловік ніколи не наважиться зробити вам пропозицію, якщо не буде впевнений, що ви - та сама, і він для вас єдиний.

Перевірка самооцінки

Чоловіки прекрасно знають, наскільки для жінок важлива зовнішність. Деякі жінки вважають за свій обов'язок уточнити у свого чоловіка, чи дійсно вона поправилась і не сильно джинси «підкреслюють нерівності на боках». Ви ризикуєте нарватися на неприємний підступ. У свою чергу, чоловіки так само болісно реагують на коментарі жінок, тому не варто змагатися, хто пожартує образливіше. Тему недоліків краще взагалі не піднімати, замість цього займіться вирішенням цієї проблеми. В крайньому випадку запитайте поради у подруги, але не втягуйте в «жіночі» проблеми свого чоловіка.