Езотерика, самопізнання, шлях до себе, духовні практики, духовний розвиток.

В сучасному світі людина робить багато пересувань по місту. В цей час вона перетинається з сотнями, якщо не тисячами людей. У кожного з них є своя енергетика, яка може вплинути на інших. Саме тому люди придумали спеціальні обереги, які можна носити з собою всюди. Однак існують і побутові речі, які можуть захистити від негативного впливу з боку недоброзичливців. Одним з таких предметів стала булавка.

Шпилька може бути дуже потужним оберегом, який допомагає від проклять, пристріту і псування. Однак діяти вона буде лише у тому разі, якщо її правильно використовувати. Щоб цей звичайний предмет виступив в якості оберега, потрібно приколоти його на одяг.

Як підготувати шпильку

Вважається, що найкращим часом для створення оберега буде будь-який вівторок, коли Місяць знаходиться в зростаючій фазі. Тоді вона володіє сильною захисною енергією, яка передається людині.

Робити ритуал потрібно увечері, коли Місяць тільки з'являється на небі. Для цього вам потрібна свічка і шпилька. Підійде найпростіша, тому не потрібно морочитися з вибором оберега. Гострий кінець потрібно нагріти над полум'я свічки, а вже потім її можна заколювати на одяг.

Куди приколювати шпильку

Обов'язково приколіть шпильку до внутрішньої сторони одягу. Найлегше це зробити з верхнім одягом, оскільки вона буде просто висіти на внутрішній стороні. Також можна приколоти шпильку в кишеню, якщо вона не буде вам заважати. Основне правило полягає в тому, щоб її ніхто не бачив. Інакше недоброзичливець може усунути оберіг і послабити захисне поле людини. Якщо говорити про стан шпильки, він не має значення. Єдина умова — приколювати її потрібно голівкою вниз.

Важливо стежити за станом шпильки. Якщо ви взяли звичайну залізну, то незабаром її потрібно буде міняти. Слідкуйте за її гострим кінцем. Якщо він окислився, то потрібно купувати нову і проводити ритуал заново. Зміст оберегу полягає в тому, що вона бере на себе негативну енергію і починає «гнати» її по колу. Таким чином, вона продовжує циркулювати до тих пір, поки її сила не вичерпається.

Як чистити шпильку від негативної енергії

Оскільки в шпильці циркулює негативна енергія, її потрібно періодично очищати. Робити це потрібно в повний місяць. Спочатку потримайте її протягом хвилини під проточною водою, а потім покладіть на ніч у сіль. Для цього відсипте трохи солі в блюдечко і закопайте шпильку. З ранку поверніть оберіг на колишнє місце, а сіль потрібно змити в проточну воду. 

Джерело