А чи знаєте ви, що кожним днем тижня керує певна планета? Ці планети мають на нас і позитивний, і негативний вплив. Щоб послабити негативний вплив дня і посилити позитивний, треба викроїти в своєму розкладі всього 10 хвилин. Взагалі ж для кожного дня є свій особливий ритуал.

Понеділок

Цим днем керує Місяць, який робить людину навіженою, збудженою, часом штовхає її на безглузді, необдумані вчинки. Пам'ятаєте, як кажуть: «Понеділок - день важкий»?

Щоб не шкодувати потім про скоєне в цей день, зробіть таким чином: У два невеликих бавовняних мішечка насипте по 1 ст. ложці солі і міцно ці мішечки зав'яжіть. Ляжте як можна зручніше, розслабтеся, покладіть один мішечок з сіллю на 10 см вище пупка, а інший тримайте в лівій руці. Пориньте у приємні спогади, забудьте всі старі образи і минулі неприємності. Сіль володіє дивовижною здатністю вбирати інформацію. Мішечок з сіллю, який лежить у вас на животі, позбавить вас від невпевненості, а той, який ви тримаєте в руках, допоможе налагодити стосунки з оточуючими.

Вівторок

Цим днем управляє Марс. А тому вашим починанням і планів можуть завадити конфлікти з оточуючими, на які штовхає людей ця войовнича планета.

Щоб цього уникнути, зробіть так: у два невеликих мішечка насипте по 1,5 ст. ложки солі і міцно зав'яжіть їх. Візьміть один мішечок в ліву руку, інший - в праву. Прикладіть мішечки до скронь, сядьте зручніше і зосередьтеся на запланованих справах, зустрічах, переговорах, подумки промовляючи свої побажання, уявляючи собі ідеальний розвиток ситуації. Сіль, яку ви тримаєте біля лівої скроні, позбавить вас від заздрісників, сіль біля правої - допоможе успішному розвитку і завершенню задуманої справи.

Середа

Меркурій, керуючий цим днем тижня, дарує взаєморозуміння і сприяє успішному завершенню справ. Однак він може піднести вам і неприємні сюрпризи, посприяти появі проблем.

Сіль допоможе звести цю небезпеку до мінімуму і допоможе поліпшити відносини з оточуючими: у два невеликих мішечка насипте по 2 ст. ложки солі і міцно зав'яжіть їх. Ляжте зручно, покладіть один мішечок з сіллю на середину лоба, інший візьміть в праву руку. Розслабтеся і промовте про себе, що вам необхідно зробити в цей день.

Сіль у руці, що отримала інформацію, усуне перешкоди з вашого шляху, допоможе досягти поставленої мети, сприятиме одержанню прибутку, а завдяки тій, що лежить на лобі, ваші почуття загостряться, ви отримаєте здатність передбачити можливі варіанти розвитку подій, навчитеся інтуїтивно уникати проблем, обходити підводні камені. Після цього ви отримаєте здатність не допускати небезпечних ситуацій, щасливо уникати їх.

Четвер

Владика цього дня - мудрий і завжди допомагаючий Юпітер. Він наділяє людей інтуїцією, але іноді і заплутує відносини. Щоб у ваших відносинах з людьми не було місця проблемам і недомовкам, зробіть наступне: візьміть два мішечки, насипте в них по 2 ст. ложки солі і міцно зав'яжіть їх. Сядьте зручніше, покладіть один мішечок на тім'я, а інший стисніть в руках і тримайте навпроти лоба. Зосередьтеся на тому, що вас найбільше хвилює в даний момент, і все це подумки промовте.

Сіль на тімені, ввібравши інформацію, підкаже вам неординарне, але цілком реальне рішення, а сіль, яку ви тримали навпроти чола, допоможе вам уникнути можливих неприємностей і проблем.

П'ятниця

Цим днем керує красуня Венера. У цей день вона дарує людям любов і насолоду, але, на жаль, не може убезпечити їх від сварок і конфліктів. Уникнути їх знову ж таки допоможе сіль: у два мішечки насипте по 1,5 ст. ложки солі і міцно зав'яжіть їх. Ляжте зручніше і покладіть їх на живіт: один мішечок - на долоню вище пупка, другий - на долоню нижче пупка. Розслабтеся, ні про що не думайте, спробуйте увійти в стан абсолютного спокою.

Сіль, яка лежить вище пупка, позбавить вас від нервозності, захистить від стресів; сіль, яка лежить нижче пупка, сконцентрує сексуальну енергію і збільшить потенцію.

Субота

Начебто вихідний день, але керує ним суворий вчитель Сатурн, який здатний зіпсувати вам все задоволення.

У цей день править всякого роду негатив, але саме сьогодні ви можете нормалізувати енергобаланс свого організму: Знову беремо два бавовняних мішечка, в один насипаємо 1 ст. ложку, в іншій - 2 ст. ложки солі і міцно зав'язуємо мішечки. Лягаємо як можна зручніше, кладемо на тім'я мішечок з 1 ст. ложкою солі, а інший мішечок - відразу за великими пальцями ніг. Розслабтеся, постарайтеся пробачити всі образи, не думайте про неприємне. Повний спокій і смирення!

Сіль на тімені відновить душевну рівновагу і енергобаланс, а сіль між великими пальцями на ногах позбавить від нав'язливих думок, зневіри і туги.

Неділя

У цей день Сонце дарує вам масу позитивних емоцій, створює максимально сприятливі умови для контактів з людьми Але у цей день можна з легкістю стати жертвою пристріту або псування.

У неділю робимо наступне: візьміть два мішечки, в один насипте 2 ст. ложки, в іншій - 3 ст. ложки солі і міцно зав'яжіть їх. Ляжте зручніше. У праву руку візьміть мішечок з двома ложками солі, у ліву - з трьома. Зосередьтеся на тому, що вас тішить у цьому житті, а потім перейдіть до того, що дратує, промовивши все це подумки. 

Джерело