Якщо у вас завелася біла кішка в домі — прикмети запевняють, це до добрих змін у житті. Білі коти не лише вміють лікувати людей, а й притягують удачу.

Чи знаєте ви, чому з'являється біла кішка в домі — прикмети розкажуть, чого чекати, якщо ваш домашній вихованець саме такого забарвлення. Дізнайтеся, про що повідає поведінка і масть домашнього улюбленця.

Біла кішка в домі — прикмети

Коти — це дивовижні тварини, з якими пов'язано дуже багато різних повір'їв. Якщо говорити конкретно про білих тварин, то їх масть в першу чергу асоціюється з чистотою.

Вважається, що якщо людина довго не може знайти вихід з ситуації, дуже нервова, агресивна, то їй необхідно взяти на руки пухнастого улюблениця і погладити його. Після цього вам вдасться зібратися з думками й прийняти правильне рішення.

Однак у деяких країнах існувало повір'я, що якщо домашня біла кішка зайде в кімнату до важкохворої людини, то незабаром вона помре. Особливо це стосувалося ситуацій, коли кішка застрибнула на ліжко і лягла в головах.

У Стародавній Греції люди були впевнені, що саме білий кіт є оберегом, який в змозі залучати удачу.

Вважається, що якщо у жінки живе білий кіт, то він допомагає їй розкрити всі свої найкращі якості. Вона стає доброю, турботливою, ніжною і привабливою для представників протилежної статі.

Зустріч з білим котом на вулиці

Зустріч з твариною білого забарвлення передвіщає успіх у будь-яких починаннях. Тварина пророкує незабаром дуже радісну зустріч з приємними людьми, щасливе життя для наречених.

Вважалося, що якщо кіт білого забарвлення перебігає дорогу, то на вашому шляху не буде перешкод. Хоча деякі народи вважали, що така зустріч все-таки віщує хворобу (однак, не небезпечну). Якщо вам назустріч йде біла кішечка, знайте, удача сьогодні на вашому боці. 

Джерело