Віра в хороші і погані прикмети завжди була частиною нашого життя. Всі чули про те, що чорний кіт перебігає дорогу до нещасть, що не варто проходити під сходами, які нависають.

І зустріти жінку з порожніми відрами — це взагалі з розряду кошмарів! Хтось вірить в ці знаки долі, хтось сміється над ними.

А ось китайці вірять у прикмети, тому що знають: більшість з того, що відбувається має свій прихований зміст.

У ваш будинок залетів кажан

Це одна з найбільш сильних ознак того, що мешканці будинку скоро розбагатіють! У Китаї кажани — це символ невичерпного багатства. Вважається, що якщо у вашому будинку є хоча б зображення цих тварин, то вже це приваблює дохід, який постійно зростає. Крім того, для своїх гнізд кажани вибирають тільки сприятливі місця, з хорошою енергетикою. Тому коли до вас на дачу прилетять летючі миші, і збудують гніздо на вашому горищі, не поспішайте виганяти непрошених гостей. Радійте, адже це говорить про гарну енергетику вашого будинку і віщує велику удачу!

У ваш будинок залетів метелик

Насамперед, це знака того, що у ваш будинок незабаром прийдуть досить важливі люди, і принесуть дуже сприятливі новини. Якщо метелик з яскравим розфарбуванням, то відвідувач принесе вам новини пов'язані з особистим життям, якщо ж метелик темного кольору, то це будуть хороші новини, пов'язані з кар'єрою або бізнесом. Ніколи не вбивайте метеликів, і не намагайтеся зловити, адже якщо ви нашкодите, то притягнете до себе нещастя.

Ви випадково зустріли корову

Вважайте, що вам пощастило, це дуже сприятлива прикмета, адже корова символ процвітання і достатку!

Вам дарують собаку або ви знаходите бездомне щеня біля свого будинку

Не виганяйте його! Собака, що з'являється в будинку — дуже сприятливий знак. Це вірна ознака того, що у вас з'являться віддані і щирі друзі, які допоможуть подолати будь-які труднощі. Чорна собака — символ багатства і захисту. Золотиста собака приносить процвітання і щастя, а білі собаки — любов і романтичні стосунки.

Ви відчуваєте поколювання в руках

Вам варто звернути увагу на ваші фінанси. Якщо у вас поколює або свербить ліва рука, то вам слід очікувати великий приплив грошей. Якщо ж поколює права рука, то слід бути обережним у фінансових питаннях, оскільки гроші можуть вас покинути!

Якщо ви бачите зірку, яка падає, негайно загадуйте бажання!

Що б ви не загадали, ваше бажання обов'язково здійсниться! Якщо ви самотні, ви обов'язково зустрінете свою половинку, якщо ви щось втратили, обов'язково знайдете, якщо вам не щастить, удача знайде вас! Зірки, які падають, явище досить часте, тому, прогулюючись влітку увечері, завжди майте якесь бажання напоготові. Адже зірки падають дуже швидко, і часу на роздуми може і не бути.

У вас свербить вухо

Швидше за все, у цей момент хтось говорить або згадує про вас. Якщо свербить ліве вухо, то хтось говорить про вас дуже добре, а от якщо свербить праве, то вас явно обговорюють або пліткують! Якщо у вас засвербіло вухо, то можете подумати про людину, друга, коханого, хто, ймовірно, говорить про вас в цей момент. Якщо ви вимовите її ім'я вголос, і поколювання припиниться, то ваше припущення було правильним!

Якщо в будинку з'явиться коник

Вам скоро зроблять дуже вигідну пропозицію, яка принесе вам величезний прибуток. Сонечка — вісники гостей, а ось якщо до вас в будинок потрапила жаба, це ознака великого прибутку!

Сонячний дощ

Одночасно побачити і дощ, і сонце, дійсно, дуже добра ознака. Ще краще, якщо при цьому на небі є веселка. Коли ллє дощ і сонце сяє, все що ви робите в цей час, буде приречене на успіх! Ви обов'язково отримаєте підтримку, та реалізуйте свої бажання!

Якщо ви знайдете символ удачі

Наприклад, підкову, монетку, конюшину з чотирма листками, жолудь і т. д, — це знак того, що удача йде до вас! Ніколи не викидайте знайдений символ, адже всі вони володіють енергією процвітання.

Одяг, вдягнений навиворіт, вважається знаком надзвичайної удачі!

Якщо ви випадково наділи щось навиворіт, чекайте хороших звісток і отримання прибутку! Якщо вам з якоїсь причини не щастить, то удача скоро обов'язково до вас повернеться!

Пташиний послід впав вам на голову

Вітаємо! Вам пощастило, адже це головний знак багатства, що прибуває з небес. Птахи приносять дуже позитивні вісті. Якщо ви хочете притягнути удачу і щастя у своє життя, годуйте птахів, будуйте шпаківні, годівниці і птиці обов'язково вам віддячать. 

Джерело