Раз у чотири роки. Сьогодні іменини відзначають Касіян та Ілля. Що означають імена та як привітати, читайте далі.

КАСІЯН 

Чоловіче ім'я Касьян має латинське походження і в перекладі означає "пустий, порожній".

Серед чоловіків з таким ім'ям можна зустріти м'яких і чуйних людей, які завжди вміють оцінить хороший жарт. Касьян єідеалістом, який завжди шукає гармонію, красу і світло, а якщо зрозуміє, що життя не таке досконале, як йому здається, то відчує глибоке розчарування. Для цієї людини головним є - духовні цілі, а не матеріальні.

Більше інших Касьяну підійдуть заняття наукою, оскільки саме там він зможе реалізувати своє прагнення і не тільки пізнати, а й удосконалити світ.

Як правило, людина з цим ім'ям рідко буває щаслива в коханні. Адже він трохи нерішучий у відносинах з жінками, а ще намагається знайти супутницю життя, щоб вона чимось була схожа на його матір. У будь-якому випадку, ця жінка може бути ким завгодно, але у відносинах з ним вона повинна займати друге місце. Незважаючи на всі романи, які були у Касьяна, після одруження він стає зразковим сім'янином, а свою улюблену жінку і дітей ця людина буде оберігати та обожнювати. Адже сім'я для носія цього імені завжди стоїть на першому місці.

ПРИВІТАННЯ

Хай добрий Ангел береже повік
Вогонь зорі, що долею зоветься.
Життя, неначе вишитий рушник,
Багрянцем калиновим усміхнеться.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Будьте завжди гарними і молодими,
Бажаними, добрими і простими.
Зажди усміхненими і милими,
Зажди коханими і єдиними.

ІЛЛЯ

Форма давньоєврейського імені Ілія, що означає "сила божа".

Ілля - дуже хазяйновита людина. З дитинства він привчається надавати допомогу батькові й матері у всіх домашніх справах і опановує різноманітними навичками. Ілля може брати участь у будівельних роботах на дачній ділянці, займатися розведенням курей і кроликів, вирощувати врожай у саду й на городі, ремонтувати побутову техніку.

З Іллею не буде особливих проблем, якщо стежити за колом його знайомих, тому що Ілля не дуже розбірливий у виборі друзів і легко піддається поганому впливу. Має гострий розум. У характері Іллі переважають материнські риси. У суперечці запальний, але швидко бере себе в руки й готовий взяти провину на себе. За професією Ілля може бути лікарем, учителем, слідчим, слюсарем.

До створення сім'ї Ілля підходить докладно й по-хазяйськи. Не жениться доти, поки не буде впевнений, що буде здатний своїм заробітком забезпечити сім'ю. Дуже любить дітей. При всій своїй прихильності до сім'ї й будинку любить подорожувати.

ПРИВІТАННЯ

Свят у світі є багато.
Іменини – також свято –
Наймиліше від усіх:
Подарунки і пиріг -
Все Ілля, усе – для тебе.
Зазирає янгол з неба
На твоє веселе свято
Й ніби хоче нагадати,
Що святий у тебе є
На ім'я, як і твоє.
Він тебе оберігає,
Любить і застерігає:
Любим будь і людям й Богу,
Не цурайсь свого святого –
Й кожен свій день іменин
Відсвяткуй разом із ним.

Читайте також: магічне 29 лютого: прикмети та заборони особливого дня