21 липня свій День Ангела відзначають Олександр,  Дмитро, Микола та Федір. Дізнайтеся, яке значення мають дані імена та як впливають на свого власника.

Олександр

Значення: «Захисник людей»

Олександри наполегливо домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, спираючись при цьому на найбільш здатних людей, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

Схильний мріяти про любов, а не любити. У відносинах з жінками Олександр насамперед прагне бути чарівним. Рідко зустрінеш такого привітного і чарівного чоловіка, як Олександр. Подати руку, допомогти надіти пальто, купити букет квітів - це у нього увійшло в звичку. Головна ж зброя Олександра - комплімент.

Дмитро

Спілкування з Дмитром непросте. Він упертий, іноді може спалахнути. У той же час Дмитро розумний, наполегливий, не опускає руки в разі невдачі. У колективі почуває себе вільно і легко орієнтується в новій обстановці. Найкраще просувається по службі, де потрібне вміння спілкуватися з людьми.

Дмитро любить комфортну обстановку, гарних жінок і самі різні задоволення. Як правило, ні в чому себе не обмежує. Дмитро легко захоплюється жінками, не відчуваючи при цьому ніяких докорів сумління щодо колишніх симпатій. Часто вступає в повторний шлюб, але до дітей від попередніх шлюбів ставиться з любов'ю і продовжує піклуватися про них все своє життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за допомогою дат народження батьків дізнатися стать майбутньої дитини?

Микола

Микола без сторонньої допомоги долає всі труднощі, урівноважений та працьовитий. Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти. У колективі простий у спілкуванні, доброзичливий. На посаді керівника в Миколи можуть виявитися риси, що характеризують його як жорстокого і навіть деспотичного. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює свій стан, здатний «наламати дров».

Микола легко захоплюється жінками. Жінку, яка йому сподобалася, відразу ж запрошує на побачення і через кілька днів може запропонувати їй вийти за нього заміж. Думка оточуючих його при цьому не цікавить. У любові жагучий, але ревнивий.

Федір

Він надійний і грунтовний. З колегами доброзичливий, в конфлікти не вступає, але відносини обмежуються в основному службовими справами. Після роботи поспішає додому, відмовляючись проводити час з колегами. У Федора "золоті руки», вміє робити по будинку майже все.

Федір у відносинах з жінками не любить поспіху. Перш ніж запропонувати руку і серце, він повинен переконатися, що вибір його правильний і шлюбні відносини зв'яжуть їх на все життя. Жінки, які звикли до постійних шанувальників і зізнань, ніколи не зацікавлять його.