Фото ілюстративне
Рівненський футбольний клуб покарали "гривнею" за використання піротехніки фанами. І хоч інцидент зафіксували ще минулого року, штраф наздогнав у 2020.

Як повідомляє офіційна сторінка клубу, контрольно-дисциплінарний комітет Української Асоціації Футболу вирішив накласти фінансові санкція на НК «Верес». Мова йде про порушення регламенту змагань, щодо використання піротехніки уболівальниками червоно-чорних на матчі ФК «Нива» - НК «Верес». Який відбувся в Тернополі 27 жовтня 2019 року.

Читайте також: "Верес" завершив гру із "Нивою" внічию

За рішенням КДК рівненський «Верес» має сплатити штраф у розмірі 25 000 гривень. В цю суму також входять претензії адміністрації стадіону в Тернополі, щодо псування рівненськими уболівальниками стільців на футбольній арені.

Як повідомили Rivne1.tv у клубі, "Верес" оскаржувати рішення не буде:

- В регламенті футбольних змагань є чітка заборона щодо використання піротехніки на офіційних матчах. Порушення караються штрафами, залежно від кількості використаних фаєрів і петард. Штраф накладається на клуб, чиї вболівальники порушують заборону. Такі норми діють у всьому футбольному світі. Накладений на «Верес» штраф клуб сплатить в необхідний термін і в повному обсязі. Ми поважаємо правила і дотримуємось регламенту, - зазначив керівник інформаційної служби Олексій Кривошеєв.

Це вже не перший штраф, який "Верес" платить за використання піротехніки під час матчів команди.

До слова, "Верес" став першим в Україні футбольним клубом, який створив акціонерне товариство. нині футболісти перебувають на зборах у Туреччині, які триватимуть до 14 березня.

Читайте також: "Верес" зіграє на Авангарді у Рівному вже цього року?